NIEUWE LOCATIE

FRESH LABEL STUDIOS WEERT

DANSLESSEN

IN WEERT

Je vindt ons in Il Fiore Healthcenters te Weert. Graafschap Hornelaan 136A.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maandag – Weert

}

19:00 - 20:00

Studio zaal 1

Afro

Dit is Afro bij Fresh Label Studios:

Plezier, ritmes, muziek en samenspel. Bij de Afro lessen leer je het allemaal. Onze Afro lessen zijn de meest populaire danslessen die we zien binnen de muren van onze studio.

}

20:00 - 21:00

Studio Zaal 1

Hiphop Masterclass

Dit is Hiphop Masterclass bij Fresh Label Studios:

Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Dan is de masterclass hiphop écht iets voor jou! Tijdens de les leer je wekelijks een choreografie die alles uit je haalt van dans tot performance tot een unieke show. Een les waar de support te voelen is in de ruimte.

Woensdag – Weert

}

16:00 - 17:00

Studio zaal 1

Hiphop Jong 6+

Dit is Hiphop Jong 6+ bij Fresh Label Studios:

Hiphop dansen is voor iedereen! Ook voor kindjes vanaf 6 jaar dus! Tijdens deze leuke sfeervolle dansles krijg je korte dansjes aangeleerd van jouw docent(e). Van top 40 muziek tot echte dansvoorstellingen en uitvoeringen, bij de hiphop jong lessen leer je het allemaal!

}

17:00 - 18:00

Studio Zaal 1

Hiphop Intermediate

Dit is Hiphop Intermediate bij Fresh Label Studios:

Een stapje verder, bij de Hiphop Intermediate lessen leer je al iets gevorderde choreografieën. Ook leer je in deze les meer over muzikaliteit, hoe je jezelf kunt laten zien tijdens je dans, en wat uitstraling inhoudt.

Interesse / Gratis proefles / Vragen?

Stuur ons vijblijvend een bericht met uw vraag of interesse. Wij streven er naar uw bericht binnen 24 uur behandeld en beantwoord te hebben. Ons team staat ook altijd voor u klaar mocht u langs willen komen. Wij ontvangen u graag in onze studio. Hopelijk tot snel! 

Locatie