FRESH LABEL STUDIOS

VUGHT

Welkom bij jouw nieuwe dansschool!

‘The word is out!’ Dansschool Fresh Label Studios zal de huidige dansschool Shadowshock in zijn volledigheid gaan overnemen. Maar wat houdt deze overname nu precies in? En wat gaat er veranderen voor huidige en nieuwe leden? Wij stellen ons graag aan je voor en vertellen je over onze visie, doelen en mogelijkheden.

Over de

Overname

De overname is gerealiseerd door de eigenaren van beide ondernemingen. Al jaren kennen Richard en Stephan zich elkaar van wedstrijden en boekingen. Hun zakelijke relaties hebben gezorgd voor een nieuwe start in Vught die nu staat te gebeuren. Een frisse uitdaging die voor beide partijen uitdagend en energiek zal zijn.

Over ons

Aanbod

Het aanbod binnen Fresh Label Studios is behoorlijk uiteenlopend. Wij noemen ons dan ook niet voor niets ‘De dansschool voor iedereen’. Bij Fresh Label Studios kun je al lessen volgen vanaf 2 jaar! Daarnaast zijn al onze lessen op professioneel niveau en stap je met jouw lidmaatschap binnen een hele nieuwe community en dansfamilie.

geschiedenis in een

Vogelvlucht

Fresh Label Studios is opgericht in 2010. Met een vliegende start werd de dansschool landelijk bekkend na de finale van ‘Holland’s Got Talent’ in 2014. Hierna is de dansschool zich gaan uitbreiden over meerdere plekken in Noord en Midden-Limburg. Door de jaren heen heeft Fresh Label Studios al meer dan 2000 dansers mogen ontvangen.

de toekomst

Belangrijke Informatie

Er zullen een aantal praktische aspecten veranderen. Wij begeleiden graag iedereen persoonlijk met hun vragen en voorzien iedereen graag van de juiste informatie. Mocht je nog vragen hebben na het lezen van de weergegeven veranderingen kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Gratis inschrijven

We starten even helemaal opnieuw. Om ervoor te zorgen dat alle informatie juist bij ons binnenkomt vragen we iedereen zich opnieuw in te schrijven.

Ben jij al lid bij Shadowshock of heb jij bij Shadowshock gedanst tussen 2019 en 2022? Dan mag jij je uiteraard volledig gratis inschrijven.

Inschrijven gaat bij ons altijd makkelijk en snel online.

Onze Voorwaarden

Wij hanteren een aantal andere voorwaarden dan voorheen. De belangrijkste zijn o.a.: Je kunt het abonnement altijd per maand opzeggen. Je krijgt altijd één extra gratis les per maand bovenop je abonnement. Ben jij verantwoordelijk voor een nieuw lid? Dan krijg je van ons een vergoeding.

Natuurlijk zijn al onze voorwaarden te vinden op onderstaande link

Communicatie

Wij vinden duidelijke communicatie belangrijk. Om die reden werken wij met onze maandelijkse nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd via de mail. Hierin verwerken we alle nieuwtjes, belangrijke informatie en acties van de dansschool. Ook bij incidentele momenten kunnen wij via onze mail duidelijk en snel kennis verspreiden.

Grote doelen en groei

Net als Shadowshock zijn wij erg actief in wedstrijden, shows, boekingen en videoclips. Naast plezier proberen wij in onze lessen leerlingen groei aan te bieden. Bij de meeste dansstijlen delen wij ons aanbod in op niveau i.p.v. leeftijd. Zo kan iedereen blijven groeien en voorkom je het stilstaan van jouw kennen en kunnen.

Video’s en meer.

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat beelden veel meer zeggen dan woorden. Graag verwijzen we je daarom door naar onze mediapagina. Hier vind je video’s van onze shows, audities aan televisieprogramma’s, boekingen met artiesten en nog veel meer. Zo kun je in de tussentijd zelf al bekijken hoe dansen binnen Fresh Label Studios eraan toe gaat.

Datums, acties en informatie

Start dansseizoen

Wij starten op maandag 5 September met het nieuwe dansseizoen.

Officiële opening

t.b.a

Kennismaking

We starten met twee open dansweken. Deze zullen we organiseren vóór de officiële start van het dansseizoen

Team audities

We organiseren audities voor twee nieuwe teams. Het bestaande team ‘Shadowshock’ zal doorgaan in zijn huidige formatie

Vacatures

We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Al onze vacatures staan vermeld op een aparte pagina. Klik op deze tekst en wordt direct doorgestuurd.

Lesrooster Vught

Ons lesrooster voor de locatie in Vught zal medio Augustus bekend worden gemaakt. In de tussentijd creëren wij een aanbod voor jong naar tiener tot oud.

★★★★★

Fresh Label Studios heeft me echt enorm doen groeien. Hoe ik begon als leerling die alles spannend vond sta ik nu wekelijks in de studio om mijn choreos door te geven aan de leerlingen, en dan doe ik met veel liefde en plezier! Zelf les nemen vind ik nog altijd het allerleukste, gepusht worden om beter te worden en te groeien

Femke Beckers

★★★★★

Bij Fresh Label Studios heerst veel passie en plezier! De gedrevenheid is aanwezig bij onze superleuke docenten die dit overbrengen aan de leerlingen. Ik kan terecht bij de studio als ik zin heb om gezellig een uurtje te dansen, maar ook om te werken aan shows en wedstrijden waar ik mega veel plezier in heb. Ik heb hier mijn passie gevonden , dit is iets wat voor iedereen toegankelijk is.
Fresh Label Studios zet iedereen in beweging!

Naomi Wilms

DANSLOCATIE – VUGHT

Baarzenstraat 31,

5262 GD Vugh