De tijden zijn raar en vooral ook onduidelijk. Waar wij het afgelopen jaar al twee shows hebben moeten afzeggen zijn we heel trots op het feit dat wij kunnen mededelen dat we de stap naar een volledig nieuwe show nu toch echt opnieuw durven te maken.

In dit bericht lichten we niet toe waarom we juist nú de stap durven te maken, dit is opgebloeid door het nieuws dat hopelijk jullie en ook ons wekelijks te oren komt. Met veel versoepelingen in het aanzicht willen wij niets liever dan het podium opnieuw betreden. Via deze pagina houden wij iedereen nauw op de hoogte van veranderingen, versoepelingen (aangaande het organiseren van een culturele voorstelling), en alles wat bij de organisatie van onze shows komt kijken.

Om onze kans te vergroten dat de show daadwerkelijk door kan gaan hebben wij een aantal keuzes dienen te maken. Ook heirover lees je alles via deze pagina. We proberen ons zo positief maar rendabel mogelijk in te stellen, wij vragen onze klanten dit natuurlijk ook te doen. Samen kom je verder.

Fysieke informatie

Zoals het er nu uitziet mogen er weer evenementen worden georganiseerd vanaf begin juli. Eerder hadden wij ook in exact dezelfde week een datum gepland staan met het theater. Noch hebben wij besloten deze datum te verschuiven waar wij het risico niet willen nemen wederom een show vervroegd te laten vervallen.

Onze voorstellingen staan nu gepland op zaterdag 18 September. Vooruitkijkend naar deze datum lijkt ons dit een stabiele stap die we graag durven te noteren in onze agenda’s.

Er is natuurlijk nog veel onduidelijkheid, ook voor ons als organisatoren. Om die reden treden wij nog niet naar buiten met het exacte aantal voorstellingen, de exacte duur van een voorstelling en de exacte aanvang van deze voorstellingen. Wel hebben wij een solide plan ter voorbereiding van deze datum, waar wij graag in het volgende kopje alles over uitleggen.

DATUM&TIJDEN

Zaterdag 18 September

DANSERS

Alle groepen en dansers van Fresh Label Studios

LOCATIE

De Bombardon, te Heythuysen

TICKET SALE

Vrijdag 3 September

AANTAL VOORSTELLINGEN

Nog onbekend

MEER INFORMATIE

We zullen via deze pagina informatie blijven toevoegen waar er mogelijkheden bestaan dat wij zaken omtrent de voorstellingen dienen aan te passen vanwege verplichte richtlijnen.

THEMA

Come back

STRONG

Dansschool Fresh Label Studios heeft een achterban gevestigd in unieke voorstellingen, wedstrijden en nationale en internationale projecten. Het afgelopen jaar hebben wij een stap teruggedaan komend dit aspect.

Echter hebben onze dansers zeker niet stil gezeten. Het afgelopen jaar hebben wij deelgenomen aan onlinewedstrijden en hebben we het zelfs weten te schoppen tot de halve finale van ‘Holland’s Got Talent’. Al deze projecten hebben ons des te meer motivatie gegeven om ons klaar te stomen voor wat komen gaat.

 Het thema; ‘Come Back Strong’, heeft weinig uitleg nodig. We zijn klaar om te laten zien waar Fresh Label Studios voor staat. Met dit thema willen we ons publiek een dansvoorstelling bieden die al onze voorgaande shows overtreft. Come Back Strong is een achterliggend gevoel geweest dat ons het hele jaar bezig heeft gehouden, hoog tijd om dit naar een podium te brengen!

VOLLEDIGE VOORSTELLING

Klaar voor

de zomer

Het hoeft geen geheim te zijn dat wij met al onze groepen gestart zijn met alle voorbereidingen van de voorstelling. Alle leerlingen zijn hard aan het werken met hun docenten om de beste voorstelling te creëren die we ooit naar een podium hebben gebracht. Waar onze docenten menige tijd niet aan een show konden werken is natuurlijk nu de creativiteit groots. Hier maken we dan ook met zijn allen gebruik van.

Het fijne en vloeiende dat de show plaatsvindt op 18 September is dat we tot de zomerstop hebben om onze shows tot in de puntjes uit te werken. Hierna kunnen al onze leerlingen lekker vakantie gaan vieren en wanneer iedereen dan terugkomt na de zomervakantie hebben we twee lessen + een generale repetitie om even alles op te helderen.

 Wij hopen ook leerlingen die gaan studeren (of andere redenen) zo toch nog een mooie voorstelling te kunnen bieden. Een voorstelling direct aan de start van het seizoen. Een topinitiatief in tijden als deze vinden wij.

IK HEB AL KAARTEN

Hoe

werkt het?

Wij hebben alle informatie van de personen die al kaarten hebben besteld en betaald in een overzicht gezet. We mogen per show een maximum aantal personen ontvangen. Mocht je al kaarten hebben betaald krijg je voorrang op het uitkiezen van de show en plaatsing.

Het plaatsen van een nieuwe reservering kan vanaf maandag 30 augustus, uiteraard zonder enkele bijkomende kosten. Kom hiervoor langs bij onze studio in Heythuysen of mail naar info@flstudios.nl. 

Let op: Tickets zijn altijd ‘non refundable’.

 

Aanmelden als Hulp tijdens de show

Zonder hulpen kunnen wij niets. Jaarlijks worden wij voorzien van fantastische personen die het leuk vinden om achter de schermen mee te werken om onze shows tot een waar succes te maken. Lijkt het jou ook eens leuk om deel uit te maken van ons team? Geef je dan op via onderstaand formulier!