SHOW

THE OUR LABEL SHOW

Theater de bombardon

Zaterdag 9 Juli
a Fresh Label Studios production
Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen
2 Shows | 15:00 | 20:00

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

THE OUR LABEL SHOW

Jaarlijks werken de leerlingen van Fresh Label Studios naar de grote en spetterende eindvoorstelling van het seizoen toe! Dit jaar brengen we de grootste voorstelling naar het podium die we ooit gemaakt hebben. Een voorstelling gevuld met de meest energieke hiphop shows, Breakdance shows die je op het puntje van je stoel laten zitten. De liefste kindjes die hun energie er volledig uit laten en uiteraard nog veel meer. Nieuw dit jaar zijn onze teams die internationale shows laten zien. Ook hebben we een ‘sneakpeak’ van Holland’s Got Talent! Kortom dit wordt een enorme show!

DATUM&TIJDEN

Zaterdag 9 Juli | 15:00 | 20:00

DANSERS

Alle groepen en dansers van Fresh Label Studios

LOCATIE

De Bombardon, te Heythuysen

TICKET SALE

Start op vrijdag 10 juni

AANTAL VOORSTELLINGEN

2 voorstellingen

GENERALE REPETITIE

Maandag 27 juni | 19:00 | Studios Heythuysen

Woensdag 6 juli | 18:00 | Locatie T.B.A.

INFO

Dag

Indeling

Tijdens de dag van de voorstelling verwachten we alle groepen op een bepaald tijdstip bij het theater. Bij aankomst zullen onze docenten en hulpouders zich meteen ontfermen over uw kind.

Tijdens het verblijf bij het theater is er ongelimiteerd drinken aanwezig (ranja en water). Ook krijgen de dansers ná de middagvoorstelling van ons eten aangeboden in de vorm van broodjes knakworst, broodjes ham en/of kaas, salade en fruit.

Andere etenswaren en/of een eventuele lunch dient u zelf mee te geven.

Naast eten en drinken worden ook alle kindjes voorzien van professionele schmink.

De voorstelling wordt professioneel vastgelegd op video. Deze video’s worden later kosteloos ter beschikking gesteld aan de ouders/verzorgers die hier interesse voor hebben.

De dag van de voorstelling is voor al onze dansers een dag om niet meer te vergeten. De spanning, lichte zenuwen en euforie na het dansen maken de ervaring compleet. Dit zien wij dan ook als het jaarlijkse hoogtepunt voor al onze dansers.

info

Kaart

verkoop

Onze voorstellingen zijn al jarenlang erg druk bezocht en raken dan ook jaarlijks uitverkocht. Wanneer een show is volgeboekt hebben wij dan ook geen enkele tickets meer beschikbaar.

Via deze pagina kun je vanaf vrijdag 10 juni je ticket reserveren. Hierna kun je de door jou gereserveerde tickets afhalen bij onze locatie in Heythuysen. Let op: Bij het afhalen van de tickets krijg je de mogelijkheid je eigen stoel te kiezen. Een reservering is 5 dagen geldig.

De kosten van onze tickets bedragen €15,- per persoon, per voorstelling.

Let op: Tickets zijn altijd ‘non refundable’.

Aanmelden als Hulp tijdens de show

Zonder hulpen kunnen wij niets. Jaarlijks worden wij voorzien van fantastische personen die het leuk vinden om achter de schermen mee te werken om onze shows tot een waar succes te maken. Lijkt het jou ook eens leuk om deel uit te maken van ons team? Geef je dan op via onderstaand formulier!