TEAM UITSLAGEN

TEAMUITSLAGEN BEKEND

De uitslagen zijn bekend. Via onderstaande schema’s vind je per team de uitslagen terug. Ook zie je direct op welke dag per team de trainingen gepland staan en welke docent het team gaat coachen.

Boven en onder de uitslagen staan twee links. Via de eerste link vind je alle informatie over de voorwaarden die bij teamdansen behoren. Via de tweede link geven we alle informatie over hoe het wedstrijddansen en hoe een wedstrijddag eruitziet.

Kun je je naam niet terugvinden in de lijst en wil je graag feedback ontvangen, dan kan dat altijd! Mail naar info@flstudios.nl en wij proberen zo snel mogelijk informatie omtrent de auditie terug te sturen.

JE BENT DOOR!

Als jouw naam terug te vinden is in de lijst feliciteren wij jou met het behalen van een plek binnen ons geheel nieuwe team. Ook wanneer je naam onder het kopje Reserves staat vermeld willen we je feliciteren. Om jouw deelname binnen ons wedstrijdteam compleet te maken dien je akkoord te gaan met alle aanvullende en dus bijkomende informatie. Wij hebben in het infopakket (voorwaarden teamdansen) alle veel gestelde vragen en belangrijke informatie vermeld. Mocht je na het lezen van dit pakket toch nog vragen hebben stuur je vraag dan naar info@flstudios.nl. Let op: Bij geen response gaan we ervan uit dat de deelname akkoord is.

Ben je nog geen lid? Dan dien je jezelf in te schrijven via www.flstudios.nl/inschrijven of klik hier!

WELCOME TO YOUR NEW FAMILY

 

WELCOME TO YOUR NEW FAMILY

 

WELCOME TO YOUR NEW FAMILY

 

WELCOME TO YOUR NEW FAMILY

 

WELCOME TO YOUR NEW FAMILY

 

WELCOME TO YOUR NEW FAMILY