TRICKING & FREERUN

LEER DE COOLSTE ROLLEN, SPRONGEN EN SALTO’S

Wil jij leren hoe je salto’s kunt maken, hoe je beter op je handen kunt staan dan op je benen. Of hoe je een rol samenbrengt met een sprong. Tijdens de Tricking lessen overwin je elk obstakel en heb je zowel binnen als buiten de tofste acrobatische les. Er wordt gewerkt aan rollen, obstakel-coursen en sprongen. Ook leer je veel technieken die de motoriek versterken. Een erg leuke en leerzame les dus.

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste Tricking les? Maak nieuwe vrienden, rollen en sprongen en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Ben acrobatisch bezig, binnen en buiten

Leer sprongen, salto's en verleg de vetste parcours

Vanaf 8 jaar, en zeker beschikbaar voor jeugd

Erg goed voor de motorische ontwikkeling

Te vinden bij onze locatie in Heythuysen

Bevorderend voor de motoriek

Bij de Tricking & Freerunning lessen leer je niet enkel acrobatische bewegingen, je leert vooral welke spieren en welke houding nodig zijn om deze tricks te volbrengen. Alle technieken zijn zeer bevordelijk voor de motrotiek van de deelnemer. 

Makkelijk instappen & beginnen

Instappen bij de Tricking & Freerunning lessen is altijd mogelijk. Je hoeft dus niet te wachten tot een bepaald moment. Starten kan gelijk!

Binnen & Buiten lessen

Bij de Tricking en Freerunning lessen wisselen we af tussen de buitenlucht of lessen in onze studio. Sommige parcours trainen we binnen en brengen we dan naar buiten voor het ‘echte werk’. Erg bevordelijk voor het plezier en zeker ook de leergierigheid.

Gratis proefles

Graag nodigen we je uit eens een geheel gratis en vrijblijvende proefles te komen proberen. Zo kun je zelf ervaren hoe de Tricking & Freerunning lessen er binnen Fresh Label Studios aan toe gaan