SHOW

THE ALWAYS SHOW

Theater de bombardon

Zaterdag 8 & zondag 9 Juli
a Fresh Label Studios production
Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen
3 Shows | 15:00 | 20:00 | 15:00 (zondag)

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Informatie

Alle informatie

vind je hier

In dit bericht hebben we alle concrete informatie vermeld. Hier vind je de locatie, de start van de ticket sale, de datum etc. Achter de schermen zijn we hard aan het werken om van ‘The Always show’ een onvergetelijke dansvoorstelling te maken. De lat ligt hoog, en we zouden het ook niet anders willen. The Always Show weerspiegelt de verhalen van onze dansers, de groei, het harde werken. Een spetterende voorstelling waar iedere danser een rol neemt op het podium!

DATUM&TIJD

Zaterdag 8 en zondag 9 juli

DANSERS

Groepen en dansers van Fresh Label Studios

LOCATIE

De Bombardon, te Heythuysen

TICKET SALE

Middagshow zaterdag 8 juli: Maandag 5 Juni 15:00

Avondshow zaterdag 8 juli: Vrijdag 9 Juni 15:00

Middagshow zaterdag 9 juli: Zaterdag 10 Juni 10:00

Aanmelden als Hulp tijdens de show

Zonder hulpen kunnen wij niets. Jaarlijks worden wij voorzien van fantastische personen die het leuk vinden om achter de schermen mee te werken om onze shows tot een waar succes te maken. Lijkt het jou ook eens leuk om deel uit te maken van ons team? Geef je dan op via onderstaand formulier!

Kaartverkoop

Hoe

werkt het?

Door het invullen van onderstaand formulier bestelt u de gewenste tickets. Wij zullen op de genoemde tijden de tickets voor onze shows beschikbaar stellen. Eenmaal ingevuld kunt u de tickets afhalen op reguliere openingstijden bij onze studio in Heythuysen. Locatie niet geschikt? Geen probleem. U kunt met de desbtreffende docent afspreken om de bestelde tickets mee te nemen naar de les die door u of uw kind gevolgd wordt.

Bestelformulier tickets

Vul onderstaande gegevens in en wij leggen de tickets voor u klaar bij de studio. Deze kunnen vanaf maandag 5 juni om 19:30 worden afgehaald bij onze studio in Heythuysen.

KEUZE VOORSTELLING:

BESTELLEN