In dit bericht vind je alle informatie omtrent het reserveren en bestellen van tickets voor onze nieuwe theatershow die plaats zal vinden op zaterdag 18 september aanstaande. Ook lees je hoe je reeds betaalde tickets kunt inwisselen voor nieuwe tickets, of kunt retourneren voor nieuwe toeschouwers.

Daarnaast geven we informatie over het toegangsbeleid, het exacte aantal toegestane toeschouwers en het vergeven van zitplaatsen.

INDELING THEATER

Tijdens onze voorstelling hebben wij ervoor gekozen om te werken met ‘testen voor toegang’, daar leggen we alles over uit in de volgende kolom. Om alles verantwoord te laten verlopen hebben wij contact gehad met het theater over wat de beste indeling zou zijn en hoe alles in zijn werk gaat.

De capaciteit van het theater wordt voor de indeling van toeschouwers toegestaan tot 75%. Dit houdt in dat niet alle zitplaatsen beschikbaar gesteld zullen worden. Wij hebben op sommige rijen een aantal stoelen niet toegankelijk gesteld en volgen hiermee alle genomen richtlijnen om een verantwoordelijke theatervoorstelling neer te zetten.

Daarnaast werken wij met gekozen zitplaatsen. Hierover vind je meer onder het kopje ‘Reserveren’.

TESTEN VOOR TOEGANG

Graag lichten wij toe wat bij onze theatershow ‘testen voor toegang’ daadwerkelijk inhoudt. Om ervoor te zorgen dat de show verantwoordelijk plaats zal vinden, vragen wij al onze toeschouwers bij het afhalen van de gereserveerde tickets, of bij aankomst bij de show, een vaccinatiebewijs of testbewijs te laten zien. Wij accepteren ook zelftesten.

Door te testen bij toegang vervallen enorm veel verplichtingen, wat het voor zowel de toeschouwers als voor ons een stuk makkelijker en vooral plezieriger maakt deze show te organiseren of bij te wonen.

LET OP: KINDEREN TOT 12 JAAR HOEVEN GEEN TEST TE LATEN ZIEN

AL TICKETS? ZO WERKT HET INWISSELEN OF DOORVERKOPEN

INWISSELEN

Onze show ‘CANVAS’ die op zaterdag 10 april 2020 gepland stond is helaas vanwege de pandemie komen te vervallen. Hiervoor zijn wel al tickets gekocht door veel personen. Wanneer je nog in bezit bent van de toegangsbewijzen kun je deze kosteloos inwisselen bij de balie van onze studio in Heythuysen. Hiervoor ontvang je dan de nieuwe tickets van de theatershow op 18 september.

LET OP: INWISSELEN KAN VAN VRIJDAG 3 SEPTEMBER TOT VRIJDAG 10 SEPTEMBER

DOORVERKOPEN

Wanneer je nog in bezit bent van de toegangsbewijzen en je wil deze niet meer gebruiken, kun je deze retourneren bij de balie van onze studio in Heythuysen. Bij het retourneren van de tickets vragen we een geldig IBAN-nummer achter te laten. Wij verkopen de geretourneerde tickets door aan nieuwe toeschouwers. Hierna vergoeden wij het totale bedrag en maken dit binnen 10 werkdagen over op het meegeleverde IBAN-nummer.

LET OP: INSWISSELEN KAN VAN VRIJDAG 3 SEPTEMBER TOT WOENSDAG 8 SEPTEMBER

S T A P P E N P L A N

NIEUWE RESERVERING

WISSELEN VAN TICKETS

RESERVEREN

Via het bestelformulier kunt u uw tickets bestellen voor onze show; COME BACK STRONG. U kunt kiezen voor middag of avondtickets. Bestelde tickets dienen tijdig afgehaald en betaald te worden bij de studio.

Middagvoorstelling: 15:00 – 17:00

Avondvoorstelling: 20:00 – 22:00 

Wij werken met plaatsreserveringen. Deze kunt u selecteren op het moment dat de tickets worden voldaan bij de studio.

Bestelde/betaalde tickets zijn niet in te wisselen voor geld en zijn persoonsgebonden.

LET OP: VOL = VOL

AVOND & MIDDAG UITVERKOCHT

EVENTUELE EXTRA TICKETS VANAF MAANDAG BESCHIKBAAR BIJ DE STUDIO IN HEYTHUYSEN