SHOW

ROYALTY AWAITS

Theater de bombardon

Vrijdag 12 april 
a Fresh Label Studios production
Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen
1 Exclusieve show | 20:30 

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Informatie

Welcome to

Royalty Awaits

Het is de droom van eigenaar Stephan Schmieder en mede choreograaf Luuk Olislaegers een innovatieve show te creëren, anders dan jullie ooit van Fresh Label Studios gezien hebben. Dit keer zal namelijk niet alleen dans centraal staan maar zal de afwisseling met videobeelden, herinneringen en blikken naar de toekomst een samenhorigheid creëren in het theater. Deze unieke voorstelling is enkel te zien op vrijdag 12 April bij ons vaste theater; De Bombardon te Heythuysen. Eén show, één keer en dus direct een première!

DATUM&TIJD

Vrijdag 12 april – 20:30

DANSERS

Gekozen en geprezen dansers +

Wedstrijdteams & Solo artiesten

LOCATIE

De Bombardon, te Heythuysen

TICKET SALE

Reserveren: Vrijdag 1 Maart – 15:00

Afhalen: Maandag 4 Maart – 19:00

‘We hebben een voorstelling in elkaar gezet waar wij van denken dit het beste is wat we ooit gecreëerd hebben. Door het verzorgen van al tientallen eindvoorstellingen hebben we veel geleerd. We hebben veel geleerd over doorstroom, vertellen d.m.v. dans maar ook over het creëren van een volledig plaatje. Samen met de gekozen dansers die allemaal Nederlands kampioen, Europees kampioen en/of tweede plekken van de wereld hebben behaald durven we wel te zeggen dat het niveau op zijn hoogst ligt. We zijn dan ook enorm benieuwd naar de bevindingen maar kunnen voor nu vooral niet wachten om deze eenmalige show aan iedereen te laten zien.’ Aldus Stephan.

Kaartverkoop

Hoe

werkt het?

Door het invullen van onderstaand formulier bestelt u de gewenste tickets.  Eenmaal ingevuld kunt u de tickets afhalen op reguliere openingstijden bij onze studio in Heythuysen (vanaf maandag 4 maart om 19:00). Locatie niet geschikt? Geen probleem. U kunt met de desbtreffende docent afspreken om de bestelde tickets mee te nemen naar de les die door u of uw kind gevolgd wordt.

Bestelformulier tickets

Vul onderstaande gegevens in en wij leggen de tickets voor u klaar bij de studio. Deze kunnen vanaf maandag 4 maart om 19:00 worden afgehaald bij onze studio in Heythuysen.

KEUZE VOORSTELLING:

BESTELLEN