TEAMDANSEN

WELCOME TO OUR FAMILY

Bij dansschool Fresh Label Studios heb je al de mogelijkheid om in teams te dansen vanaf 9 jaar oud. Wij verzorgen teamtrainingen in zowel HipHop als de dansstijl Modern en Breakdance. Om deel uit te maken van onze wedstrijd of showteams kun je tweemaal per jaar auditie volgen. Ook bestaat er een mogelijkheid dat je danskunsten opvallen binnen onze reguliere lessen waarnaar je gevraagd wordt voor een gesprek of aanvullende auditie of dansles.

Door de jaren heen is onze dansstudio niet onopgemerkt gebleven. De gedrevenheid van onze professionele docenten is erg hoog en dit stralen ze met passie over op onze teams.

Ben jij klaar voor de volgende stap, en wil jij deel uitmaken van een team dat wedstrijden en shows verzorgt op nationaal en internationaal level? Laat het ons dan weten en wie weet hebben wij een plekje voor jou.

GRATIS PROEFLES

Opweg naar een plek binnen één van onze teams? Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan voor een van onze vele dansstijlen.

Locatie

Al 10 jaar Nederlands kampioen Hiphop

Teamtrainingen met passie en gefocust op groei

Wij bieden teams in zowel Hiphop, Modern als Breakdance

Betaalde boekingen, nationale & internationale wedstrijden en shows

Drievoudig Europees kampioen, Dubbel zilver op het WK

Hollands Tot Talent & meer tv

In 2014 wist ons team Kid Infusion het te schoppen tot de Finales van Holland’s Got talent. Dit met een kijkcijferaantal van 1,8 miljoen kijkers. In 2020 deden we opnieuw mee en kwam ons team The Convict tot de Halve Finale, een ware topprestatie. Naast Holland’s Got talent waren onze teams ook erg succesvol in de televisieprogramma’s ‘Battle On The Dancefloor’, ‘Dance As One’ & ‘Time To Dance’.

Belangrijke kwalificaties/winsten

Met trots zijn we al 7 jaar op rij Nederlands kampioen. Daar kwam in 2014 en in 2021 de titel Europees kampioen bij en ook behaalde we dubbel zilver tijdens de wereldkampioenschappen in 2017

Hoeveel trainen teams

Teamtrainingen worden wekelijks anderhalf tot twee uur ingepland. Dit lijkt niet veel, maar in de trainingen worden alle seconden gebruikt om onze groepen podium klaar te maken.

Kunnen we teams boeken?

Dat kan! Voor boekingen raadplegen we ons boekingskantoor ‘Evensis’ of door regelrecht contact op te nemen met ons via info@flstudios.nl