Tarieven

Kies hieronder een van onze zes tarieven plannen. We hebben voor iedereen een op maat gemaakt pakket. Mocht je vragen hebben of wil je graag uitleg? Twijfel niet om ons een bericht te sturen. Ons team staat direct voor je klaar!

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de meest gestelde vragen omtrent onze pakketen en alles wat hierbij komt kijken. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Hoe werkt een gratis proefles?

Je hoeft jezelf niet van te voren aan te melden voor een gratis proefles. Je kunt gewoon binnen lopen bij een van onze locaties vlak voordat de gewenste les begint. Een van onze docenten zal je verstrekken van alle uitleg voordat jouw eerste dansles begint. Simpel en makkelijk.

Hee werkt het wisselen van Tarieven-pakket?

Mocht een lid besluiten méér of juist minder te willen gaan dansen. Of is een lid van de Mini of Kinderdans oud genoeg om over te stappen. Dan hebben wij maandelijks de mogelijkheid het abonnement aan te passen.

Hoelang is jullie opzegtermijn?

Wij hanteren geen opzegtermijn wanneer een lid de opzegging aan ons doorgeeft vóór de eerste dag (1e) van de maand. Mocht een opzegging later binnen komen wordt het opzegtermijn vastgelegd op één maand. Bijv: opzegdatum 4 april. Dan is Mei de laatste maand van het lidmaatschap 

Wat is de maandelijkse incassodatum?

Wij incasseren altijd tussen de zesentwintigste en de dertigste van de maand (Februari vóór de achtentwintigste). Onze incasso vindt plaats vóórdat de maand begint. Bijv: In Maart incasseren wij voor April.