De dansschool voor iedereen!

 Welkom bij Fresh Label Studios: Roermond & Herten. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent onze locatie in Roermond centrum en Herten. Al sinds 2010 zijn wij actief in het geven van danslessen aan personen vanaf 2 jaar. We noemen ons dan ook niet voor niets, de dansschool voor iedereen! Wij hopen met onze start in Roermond & Herten een nog groter publiek te kunnen bereiken die het leuk vinden om danslessen te volgen met plezier en niveau. Hopelijk mogen we ook jou eens ontvangen in onze studio voor een geheel gratis en vrijblijvende proefles!

Vind ons in Roermond

Bredeweg 12A, 6042 CC, Roermond

 

Vind ons in Herten

Putkamp 4, 6049 AK Herten

 

Email

info@flstudios.nl
voor al je vragen digitaal

Telefoon

+31 475 47 21 63
voor al je vragen telefonisch 

STIJLEN: We starten met hiphop lessen!

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het geven van professionele hiphop lessen. Het is dan ook niet gek dat wij ons hier tijdens onze start in Roermond en Herten direct als eerste op focussen. Tijdens een Hiphop les dans je op heerlijke losse muziek en leer je uiteenlopende choreografieën. Fresh Label Studios staat bij veel artiesten dan ook landelijk bekend voor zijn hiphop choreografieën en video’s.

HIPHOP

Hiphop lessen zijn het bekendst bij Fresh Label Studios. Dit komt door onze talloze wedstrijd en tv optredens. HipHop kun je bij ons al doen vanaf 6 jaar. Er zijn zelfs masterclassen te volgen om je nog meer uitdaging te geven.

JONG LESSEN

Fresh Label Studios is de dansschool voor iedereen! Ook voor de jongere onder ons. Daarom bieden wij on vrijwel al onze dansstijlen een JONG variatie aan. Neem eens een kijkje bij onze Hiphop, Modern of Breakdance jong les.

WEDSTRIJDTEAMS

Is dansen voor jou ook helemaal het einde, en heb je talent? Dan bieden we je bij Fresh Label Studios de mogeliojkheid om nog beter te worden. Onze teams doen verschillende wedstrijden, shows en werken zelfs met boekings agency’s.

RECENSIES:

Fresh label is echt een top dansschool. De sfeer is daar zó goed. En Fresh Label biedt ook nog eens verschillende stijlen aan waardoor je jouw dans kennis kan verbreden. Je kan vanuit fresh label zoveel dingen bereiken. Ze geloven in je en helpen je groeien en dat vind ik wel belangrijk bij een dans studio. Dus ik zou fresh label zeker aanraden!!

Jaidy d. Bruin

Leerling

Fresh Label studios is een dansschool voor iedereen. Ze bieden veel verschillende stijlen aan en je groeit er super snel. Er hangt altijd een goede sfeer. Als je van plan bent om te gaan dansen, kom dan zeker een keer langs. Iedereen is welkom bij Fresh Label Studios

Dani Raemaekers

Leerling

Waarom fresh zo leuk is? Gewoon omdat je helemaal jezelf kan zijn. Bij FLS kan je jezelf zien groeien. Er is veel afwisseling omdat er elke week nieuwe dansen worden aangeleerd. Iedereen is altijd super enthousiast en de vibe in de lessen is echt zo leuk om mee te maken. Bij fresh voel je je echt thuis en kan je op een super leuke manier je doelen bereiken in dans.

Yasmine Quanjel

Leerling

Ik vind FLS een super leuke dansschool. Je kunt er veel verschillende stijlen leren en de trainers helpen je super goed om steeds beter te worden en een hoger niveau te halen. Ook krijg je steeds meer zelfvertrouwen door het dansen en krijg je nieuwe vrienden. Voor mij voelt FLS een beetje als een 2de thuis waar ik al vanaf mijn 6de zoveel mogelijk wil zijn. Om steeds beter te worden en te werken aan nieuwe kansen die aangeboden worden, maar vooral voor mijn plezier.

Djeemy Verhoeven

Leerling

Sinds ik dans bij Fresh Label heb ik veel meer zelfvertrouwen. Bij de danslessen ga je voor het maximale en wekelijks merk je weer vooruitgang. Het bied je mogelijkheden om alles uit jezelf te halen op verschillende manieren. Ik zie het dus meer dan alleen daadwerkelijk dansen. Naast het dansen heb ik hier ook veel nieuwe en leuke mensen mogen ontmoeten die ik ook echt vrienden kan noemen.

Nina Gielen

Leerling

Ik dans al 9 jaar bij Fresh Label Studios. De afgelopen jaren heb ik veel mee mogen maken bij de studio. Zo heb ik meerdere internationale reizen gemaakt, hebben we meegedaan met verschillende televisieprogramma’s en ben ik sinds dit jaar zelfs actief in het lesgeven bij de studio waar het allemaal begon! Fresh Label Studios biedt kansen die maar blijven komen. En het mooiste van alles, iedereen komt er met plezier en straalt dat uit naar elkaar, er is een bepaald ‘support systeem’ dat uniek is!

Maud Scheenen

Leerling

Lesrooster Roermond Centrum

DINSDAG – ROERMOND

HIPHOP

11+

17:00 – 18:00

Groepszaal

WOENSDAG – ROERMOND

HIPHOP

13+

18:00 – 19:00

Groepszaal

Lesrooster Herten

VRIJDAG – HERTEN

HIPHOP

HipHop 9+

17:00 – 18:00

Groepszaal

ZATERDAG – HERTEN

KINDERDANS

Vanaf 4 jaar

10:45 – 11:30

Groepszaal

Ons laatste nieuws

Wedstrijddansen

WEDSTRIJDDANSENDIT IS WEDSTRIJDDANSEN Beste teams, Hierbij versturen wij de regelgeving en uitleg voor het komende wedstrijdseizoen.   WhatsApp groepen ouders: Tot heden hebben wij in veelal van de ouder-WhatsApp groepen weinig gecommuniceerd. Deze appgroepen...

Voorwaarden teamdansen

TEAMVOORWAARDENVOORWAARDEN TEAMDANSEN 1.1 GEFELICITEERD! Als jouw naam terug te vinden is in de lijst feliciteren wij jou met het behalen van een plek binnen ons geheel nieuwe team. Ook wanneer je naam onder het kopje Reserves staat vermeld willen we je feliciteren....

NIEUWS NIET MEER OP DE WEBSITE
NIEUWS NIET MEER OP DE WEBSITE

Zoals te zien is hebben wij al enige tijd geen nieuwtjes meer geplaatst op onze website. Al sinds Oktober 2021 zijn wij overgegaan op een maandelijks nieuwsbrief exclusief voor onze leden en ouders. Een maandelijkse nieuwsbrief gevuld met alle informatie en nieuwtjes...

Het Fresh Label Studios: Roermond team staat altijd voor je klaar.

Interesse / Gratis proefles / Vragen?

Stuur ons vijblijvend een bericht met uw vraag of interesse. Wij streven er naar uw bericht binnen 24 uur behandeld en beantwoord te hebben. Ons team in Heythuysen staat ook altijd voor u klaar mocht u langs willen komen. Wij ontvangen u graag in onze studio. Hopelijk tot snel!

Locatie Roermond centrum

Locatie Herten