De dansschool voor iedereen!

Welkom bij Fresh Label Studios:Panningen. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent onze locatie in Panningen. Al sinds 2010 zijn wij actief in het geven van danslessen aan personen vanaf 2 jaar. In Panningen werken we samen met Il Fiore Healthcenters en kun je ons vinden in hun groepszaal. We noemen ons dan ook niet voor niets, de dansschool voor iedereen!

Vind ons

John F. Kennedylaan 209,
5981 WZ, Panningen

 

Telefoon

+31 475 47 21 63
voor al je vragen telefonisch 

Email

info@flstudios.nl
voor al je vragen digitaal

Alle stijlen die we aanbieden in PANNINGEN

In Panningen zijn we te vinden in het sublieme gebouw van ‘Il Fiore Healthcenters’. Deze samenwerking werkt al jaren vooruitstrevend. Samen realiseren wij een plek voor sportieve jeugd en volwassenen om samen te komen, en ook voor kinderen mogen wij hier het dansgedeelte van verzorgen. Kom gerust eens langs voor een geheel gratis en vrijblijvende proefles.

HIPHOP

Hiphop lessen zijn het bekendst bij Fresh Label Studios. Dit komt door onze talloze wedstrijd en tv optredens. HipHop kun je bij ons al doen vanaf 6 jaar. Er zijn zelfs masterclassen te volgen om je nog meer uitdaging te geven.

BREAKDANCE

Tijdens de Breakdance lessen leer je de coolste moves die je leert te gebruiken op muziek. Breakdancen kan bij Fresh Label Studios al vanaf 5 jaar. Onze Breakdance lessen worden altijd gegeven door 2 of zelfs 3 verschillende docenten.

TRICKING

Salto’s, sprongen, rollen en andere acrobatische tricks leer je bij onze unieke Tricking les. Bij Fresh LAbel Studios hebben wij een zeer gevorderde Tricking docent die de les iedere keer opnieuw spectaculair en super leuk maakt!

JONG LESSEN

Fresh Label Studios is de dansschool voor iedereen! Ook voor de jongere onder ons. Daarom bieden wij on vrijwel al onze dansstijlen een JONG variatie aan. Neem eens een kijkje bij onze Hiphop, Modern of Breakdance jong les.

AFRO

Deze energieke en losse dansstijl trekt altijd weer een volle zaal.  Tijdens de Afro les leer je jouw lichaam te gebruiken op heerlijke muziek. Afro lessen zijn ook erg goed te combineren met andere dansstijlen, bijvoorbeeld hiphop!

WEDSTRIJDTEAMS

Is dansen voor jou ook helemaal het einde, en heb je talent? Dan bieden we je bij Fresh Label Studios de mogeliojkheid om nog beter te worden. Onze teams doen verschillende wedstrijden, shows en werken zelfs met boekings agency’s.

HIPHOP

Hiphop lessen zijn het bekendst bij Fresh Label Studios. Dit komt door onze talloze wedstrijd en tv optredens. HipHop kun je bij ons al doen vanaf 6 jaar. Er zijn zelfs masterclassen te volgen om je nog meer uitdaging te geven.

Lesrooster Panningen

MAANDAG – PANNINGEN

BREAKDANCE

NIVEAU 1

18:00 – 19:00

Groepszaal

DINSDAG – PANNINGEN

MODERN JONG

6+

18:00 – 19:00

Groepszaal

MODERN BEGINNER

10+

19:00 – 20:00

Groepszaal

MODERN GEVORDERD

12+

20:00 – 21:00

Groepszaal

WOENSDAG – PANNINGEN

HIPHOP

12+

18:00 – 19:00

Groepszaal

DONDERDAG – PANNINGEN

HIPPE KINDERDANS

4+

16:15 – 17:00

Groepszaal

HIPHOP

JONG 6+

17:00 – 18:00

Groepszaal

HIPHOP

9+

18:00 – 19:00

Groepszaal

HIPHOP

INTERMEDIATE

20:00 – 21:00

Groepszaal

Ons laatste nieuws

Wedstrijddansen

WEDSTRIJDDANSENDIT IS WEDSTRIJDDANSEN Beste teams, Hierbij versturen wij de regelgeving en uitleg voor het komende wedstrijdseizoen.   WhatsApp groepen ouders: Tot heden hebben wij in veelal van de ouder-WhatsApp groepen weinig gecommuniceerd. Deze appgroepen...

Voorwaarden teamdansen

TEAMVOORWAARDENVOORWAARDEN TEAMDANSEN 1.1 GEFELICITEERD! Als jouw naam terug te vinden is in de lijst feliciteren wij jou met het behalen van een plek binnen ons geheel nieuwe team. Ook wanneer je naam onder het kopje Reserves staat vermeld willen we je feliciteren....

NIEUWS NIET MEER OP DE WEBSITE
NIEUWS NIET MEER OP DE WEBSITE

Zoals te zien is hebben wij al enige tijd geen nieuwtjes meer geplaatst op onze website. Al sinds Oktober 2021 zijn wij overgegaan op een maandelijks nieuwsbrief exclusief voor onze leden en ouders. Een maandelijkse nieuwsbrief gevuld met alle informatie en nieuwtjes...

Het Fresh Label Studios: Panningen team staat altijd voor je klaar.

Interesse / Gratis proefles / Vragen?

Stuur ons vijblijvend een bericht met uw vraag of interesse. Wij streven er naar uw bericht binnen 24 uur behandeld en beantwoord te hebben. Ons team staat ook altijd voor u klaar mocht u langs willen komen. Wij ontvangen u graag in onze studio. Hopelijk tot snel! 

Locatie