FRESH LABEL STUDIOS

HEYTHUYSEN – ROERMOND – PANNINGEN – HERTEN

DE DANSSCHOOL VOOR IEDEREEN

AL VANAF  2010

Dansen is voor iedereen! Of je het nu leuk vindt om gezellig een uur per week te komen dansen, of dat je professioneel aan de slag wilt met shows en wedstrijden. Bij Fresh Label Studios krijg je les van een professioneel en superleuk docententeam waar de gedrevenheid is te vinden bij ons allemaal! Die brengen we dan ook graag met energie over tijdens één van onze vele danslessen.

Je kunt al bij ons terecht vanaf 2 jaar, en dit gaat door tot lessen voor volwassenen. Kortom, dansen is voor iedereen. Vind ons in Heythuysen, Roermond, Panningen of Herten. Kom gezellig langs voor je eerste gratis proefles en ervaar zelf hoe de danslessen binnen dansschool Fresh Label Studios eraan toe gaan.

BIJ ONS DANSEN HEEFT HET ALLEMAAL

  • EDUCATIE & ONTWIKKELING 100% 100%
  • PASSIE & PLEZIER 100% 100%
  • SOCIAAL 100% 100%
  • BEWEGING & ENERGIE 100% 100%

DANSEN OP WERELDNIVEAU

Al 7 jaar lang houdt onze studio vast aan de Nederlandse titel Hiphop. Daarnaast waren wij in 2014 en ook in 2021 Europees kampioen en haalde we twee keer zilver binnen bij de Wereldkampioenschappen Hiphop in Glasgow, Schotland. Wij onderhuizen veel gepassioneerde docenten en leerlingen die waanzinnige ervaringen bewandelen met de passie voor dans. Een passie die iedereen kan creëren en bij ons kan beoefenen. En daar zijn we trots op!

AL ACTIEF SINDS 2010

Al meer dan 10 jaar actief in het hart van Heythuysen. Sinds 2016 te vinden in Panningen en vanaf 2020 opende we onze twee locaties in Roermond en Herten. Een droom die verwezenlijkt is. Op naar volgende stappen, nog groter, nog meer plezier en nog meer dans!

(VIDEO DOOR DANNY STAROSTEK | 5 JARIG BESTAAN FLS)

Kyra Hendricks

Kinderdans – Modern – Minidance – Hiphop – Femme & Dancehall

Luuk Olislaegers

Hiphop – Masterclass – Wedstrijdteams

Nina Gielen

Kinderdans – Hiphop – Minidance

Vind onze andere 11 docenten hier

ALTIJD EEN GRATIS PROEFLES

Neem ten alle tijden een geheel gratis en vrijblijvende proefles en ervaar zelf hoe de danslessen er bij dansschool Fresh Label Studios aantoe gaan.

EEN UITGEBREID LESAANBOD

Van minidance tot breakdance of hiphop en nog veel meer. We bieden een erg uitgebreid en variërend dansaanbod op 4 locaties.

DANSEN OP TELEVISIE

Holland’s Got Talent, Battle On The Dancefloor, Dance as One, Time to Dance & meer. We zijn actief in onze deelname aan televisieprogramma’s.