De afgelopen week hebben wij de laatste week gedraaid van seizoen 8. Dit is dan ook direct de afsluiting van ons achtste bestaansjaar. In dit bericht blikken we terug naar enkele gebeurtenissen die bij dit seizoen thuishoren.

Laten we starten met de wereldkampioenschappen in Glasgow. Tijdens de zomervakantie was het niet stil in Fresh Label Studios. Het tegenovergestelde zelfs, vrijwel dag en nacht werd de studio warm gehouden door onze twee teams ‘The Convict’ & ‘The Fuse Junior’. Talloze uren werd er gewerkt aan de compleet nieuwe choreografieën die speciaal voor de wereldkampioenschappen werden gemaakt.

Toen de tijd bijna daar was werd er een ‘Friends & Family’ avond georganiseerd waar de teams voor de eerste keer hun shows lieten zien aan het publiek. Zowel ouders als aanhang en vrienden gaven veel lof.

Eenmaal in Glasgow werd de lof voor beide shows opnieuw bewezen. Alle twee de teams mochten regelrecht door naar de finale. The Convict stond op dat punt zelfs bovenaan in de ranking.

Tijdens de finale liep de spanning hoog op bij beide teams en coach. Maar niet tevergeefs. Zowel ‘The Convict’ als ‘The Fuse Junior’ pakte zilver. Nog niet eerder wist een laat staan twee van onze teams een kwalificatie als deze te realiseren. Dit was dan ook de beste aftrap van een seizoen die wij ons tot dat moment maar konden wensen.

Natuurlijk waren er nog een aantal erg grote en leuke uitstapjes en wedstrijden het afgelopen jaar. Denk bijvoorbeeld aan onze show in London, onze deelname aan ‘SBS6: Circus Gerschtanowitz’ en ‘RTL4: Time To Dance’. Al deze evenementen hebben voor een onvergetelijk wedstrijdseizoen gezorgd. Die naast de kansen die we hebben gekregen ook de leerlingen een enorme boost hebben gegeven.

Daarnaast hebben we ook ons aanbod weten te vergroten. Sinds kort bieden wij danslessen aan voor personen vanaf 2 jaar. Waar wij dit eerder pas konden aanbieden voor kinderen vanaf 4 jaar. Wij zien dit als een flinke vooruitgang. Onze ‘Minidance’ les geeft de allerjongste al een kans om zichzelf te ontwikkelen op muziek, om ritmes te leren kennen en herkennen, maar vooral de beweging en het plezier is mooi om bij deze ‘jonkies’ al te kunnen zien.

Ook was het een heel groot seizoen voor onze locatie in Panningen. Waar wij besloten hadden om onze vestiging te verhuizen naar Sportcentrum ‘Balance’ kwam er een ongekende leerlingen-stroom. We zijn gestart met nieuwe lessen en hebben daarbij een mooie Basis neer gezet die in Seizoen 9 flink uitgebreid zal worden.

De leerlingen in Panningen groeien met de locatie mee. Na de vakantie zullen we zelfs starten met het opstarten van ons eerste wedstrijdteam. Een tweede locatie was dan ook al tijden een droom van de studio. We zijn dan ook erg trots dat we nu met zekerheid kunnen zeggen dat het ons gelukt is!

Al sinds de start van ons bestaan staat plezier bovenaan. Echter hechten wij al jaren erg veel waarde aan ontwikkeling. Wij willen naast een leuke en plezierige dansles leerlingen laten zien dat je met dansen verder kunt komen dan enkel beweging en plezier. Dat we dit bereikt hebben bij onze leerlingen is al één prestatie. Echter dat we zien dat onze docenten zich zo ver ontwikkelen was tot dusver nog onbekend. We hebben een team om ons heen die continu bezig zijn om hun lessen op een positieve manier te beïnvloeden, die iedere les zichzelf weer iets nieuws aanleren om zo ons aanbod fris en uitdagend te houden. We zijn dan ook erg trots op ons team!

We hadden ons geen beter seizoen kunnen wensen. De code ‘Good Vibes Only’ heeft onze leerlingen een flinke ontwikkelings-boost gegeven. Wij kunnen dan ook niet wachten om weer aan de slag te gaan in Seizoen 9.

Namens alle docenten van Fresh Label Studios willen we alle leerlingen en betrokkene bedanken voor jullie belangstelling en vertrouwen in onze studio. Wij willen iedereen een fijne zomervakantie wensen. Tot gauw!

EEN SELECTIE AFBEELDING VAN SEIZOEN 8

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!