LAATSTE WEEK VOOR DE ZOMERVAKANTIE

De laatste week vóór de zomervakantie is begonnen! Deze hele week kunnen onze leden maar ook nog niet leden gebruik maken van de ‘Open Dans Weken’ actie. Na deze week zullen wij seizoen 10 definitief afsluiten en gaan wij ons klaarmaken voor het nieuwe seizoen dat bomvol zit met vernieuwingen. Doormiddel van dit bericht geven we jullie alvast een klein tipje van de sluier…

BREAKDANCE & TRICKING

Vanaf het nieuwe seizoen zullen wij te werk gaan met diploma’s! Breakdancers leren van de basis tot de moeilijkste bewegingen op een chronologische volgorde. Daarnaast zorgen de diploma’s er ook voor dat de breakdancer zelf bepaalt hoe snel hij of zij groeit. En er is nog meer leuk nieuws! Vanaf seizoen 11 verwelkomen wij maar liefst twee nieuwe Breakdance docenten in ons team! Zij zijn helemaal klaar voor deze nieuwe en innovatieve stap!

NIEUWE DOCENTEN

Tijdens de afgelopen periode hebben wij ons achter de schermen veel kunnen focussen op de aandacht voor het nieuwe seizoen. Met de komst van een nieuwe locatie en de groei die we willen maken als dansschool op alle locaties hoort natuurlijk ook een strak, energiek en professioneel team. We stellen ze allen binnenkort aan jullie voor, maar met trots mogen wij bekend maken het nieuwe seizoen te starten met een docententeam van maar liefs 19 personen.

ENORM VEEL NIEUWE LESSEN + NIEUWE LOCATIE

Wij openen in seizoen 11 de deuren van onze geheel nieuwe locatie in Herten! Wij kunnen niet wachten om deze stap te zetten en nog meer danslessen aan te bieden voor iedereen. Daarnaast zullen we ons aanbod behoorlijk gaan uitbreiden met bijvoorbeeld: Minibreak, Modern/HipHop, Bootcamp Tieners, Yoga, HipHop Fusion en nog véél meer verdeeld over alle vier onze locaties.

 

TEAMS & TELEVISIE

 Het afgelopen jaar was helaas niet zoals we het gewild hadden voor onze teams. Door alle omstandigheden zijn vrijwel alle wedstrijden vervallen. Gelukkig start het wedstrijdseizoen vrijwel direct na de zomervakantie en daar willen wij dan ook direct klaar voor zijn! Wij zullen het seizoen starten met audities om bepaalde samenstellingen te creëren waar wij zowel wedstrijden als televisieshows mee zullen gaan dansen. De exacte datum hiervan zullen we in de vakantie aan iedereen bekend maken.

COMMUNICATIE

Wij stappen geheel over op digitale communicatie. Wij zijn zeer actief in het verspreiden van informatie via onze social media kanalen op Instagram en Facebook. Wij willen onze klanten dan ook graag vragen om zich aan te melden op deze pagina’s om ervoor te zorgen dat ons nieuws in jullie feed komt. Uiteraard plaatsen wij alle belangrijke informatie op onze website en in de daarvoor dienende groepsapps. Volgend seizoen zullen wij ook overstappen op emailcommunicatie doormiddel van een maandelijkse ‘nieuwsbrief’.

 

START SEIZOEN 11

 Wij starten het nieuwe seizoen op maandag 17 augustus. In de tussentijd gaan wij ervoor zorgen dat alle nieuwe lessen, de nieuwe locatie, de vernieuwingen en al onze docenten helemaal klaar zijn voor ons grootste seizoen tot nu toe. Wij kunnen niet wachten om een start te maken aan een nieuw jaar. Een nieuw jaar vol met shows, energie, plezier en natuurlijk vooral met dans!

Fresh Label Studios

 De dansschool voor iedereen!