ZOMER

BINNEN FRESH LABEL STUDIOS

Je leest op deze pagina alles over:

Zomervakantie

Come Back Strong Voorstelling

Nieuwe danslessen

Nieuwe docenten

Nieuwe wedstrijdteams

Nieuwe showteams

We nemen afscheid van waarschijnlijk het raarste dansseizoen dat we ooit hebben meegemaakt. Het afgelopen jaar was voor iedereen een apart jaar, dit natuurlijk ook binnen onze dansschool. Maar daar genoeg over gezegd. We zijn klaar om een frisse start te maken.

Het is tijd om onze visie op te pakken en door te gaan met hetgeen waar we sterk in zijn. Op deze pagina vind je alles over de zomervakantie, maar vooral over wat hetgeen er allemaal staat te gebeuren bij de aftrap van het nieuwe seizoen. En ó wat zijn we daar klaar voor!

ZOMERVAKANTIE

Wij zijn van zondag 25 Juli t/m zondag 29 Augustus gesloten vanwege de zomervakantie. Tijdens deze periode organiseren wij verschillende workshops en video-shoots. Ook werken in deze periode aan projecten binnen onze studio’s en maken we alles klaar voor het spiksplinternieuwe en veelbelovende nieuwe dansseizoen.

KICK OF SEASON 12

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

NIEUWE DANSLESSEN

Net als ieder jaar proberen we een dansaanbod neer te zetten met diversiteit, groeimogelijkheden en natuurlijk vooral danslessen waar je je energie en plezier in kunt vinden. Tijdens de zomerstop maken wij verschillende gloednieuwe dansstijlen en daar bijkomende danslessen bekend. We verwelkomen een geheel nieuwe dansstijl en breiden ons niveauaanbod in verschillende dansstijlen uit. Ook verwelkomen we nieuwe leeftijdscategorieën bij onze locaties in Panningen, Herten en Roermond. Blijf dus onze website en Socials in de gaten houden voor alle nieuwtjes.

NIEUWE DOCENTEN

Bij nieuwe dansstijlen horen ook nieuwe docenten. Wat niet nieuw is binnen Fresh Label Studios is het feit dat wij altijd opzoek zijn naar nieuw danstalent. Ook dit jaar zijn er enkele personen geweest waar wij mee in gesprek zijn gegaan. Wij kunnen dan ook niet wachten om de nieuwe members van het Fresh Label Studios docententeam aan jullie bekend te maken.

COME BACK STRONG

Het mag natuurlijk niemand ontgaan zijn dat we enorm hard aan het werken zijn aan onze gloednieuwe voorstelling. Het is voor al onze dansers al lang gelden dat ze op het podium hebben gestaan. Wij zijn achter de schermen dan ook alles aan het regelen voor een geweldige voorstelling. Alle informatie over onze voorstelling vind je via onderstaande link. Die pagina wordt continu bijgewerkt met aanvullende informatie over de richtlijnen, repetities, ticketverkoop en veel meer.

LINK NAAR PAGINA

Event Details

Datum: 18 September 2021
Shows: 2 Voorstellingen
Locatie: De Bombardon, te Heythuysen

TEAMS

WEDSTRIJDTEAMS

Voor al onze teams was het afgelopen seizoen anders dan we hadden gehoopt. Waar we allemaal heel hard getraind hebben konden we onze creaties nauwelijks laten zien aan een jury of publiek. Daarnaast was het gemis van wedstrijden en shows groot. Wij zien het oppakken van onze vaste manier van trainen en het werken naar wedstrijden dan ook als hoogste prioriteit.

Het is tijd om het gevoel weer terug te krijgen van het samen werken naar iets groots. De spanning van een wedstrijd of show maar vooral ook gewoon het samen knokken met je team voor die podiumplaats!

Al onze teams staan al in de startblokken. Alle bonden ook! Zodra wij het schema binnen hebben communiceren wij deze met al onze teams.

AANVULLING TEAMS & AUDITIES

Om ook nieuwe dansers een kans te geven om te starten met wedstrijddansen organiseren wij audities bij de aftrap van het nieuwe seizoen. De auditie wordt georganiseerd bij onze locatie in Heythuysen maar zijn voor teams van alle locaties. Wij zullen hier een choreografie verzorgen die de auditanten aanleren en daarna in groepen laten zien. Je hoeft dus niet zelf een choreografie te maken.

De exacte datum en daar bijhorende flyer wordt in de zomervakantie naar buiten gebracht. Bereid jezelf nu alvast voor, vertel het aan vriendjes en vriendinnetjes en laat je volledig gaan tijdens de auditie en wie weet dans jij al voor je het weet op belangrijke en grote podiums. Om deel te nemen aan de audities hoef je geen lid te zijn van Fresh Label Studios.

SHOWTEAMS

Voor het allereerst sinds ons bestaan starten wij met showteams. Maar wat houdt een showteam nou precies in? Een showteam werkt samen met zijn/haar docent naar optredens die niet beoordeeld worden door een jury. Hierbij kun je denken aan lokale optredens, maar ook aan boekingen via ons boekingskantoor ‘Evensis Entertainment’.

Dansen in een showteam is superleuk en leerzaam. Ook hiervoor organiseren wij een auditie die net als voor de andere teams in de zomervakantie bekend wordt gemaakt met bijbehorende flyer.

We starten met zowel Hiphop als Modern en Breakdance showteams.