Het is bijna zover. De afgelopen weken hebben onze teams hard gewerkt voor de grootste wedstrijd van het jaar; de wereldkampioenschappen! Door het hele seizoen verspreid hebben onze groepen hun uiterste best gedaan om zich te kwalificeren voor de wereldkampioenschappen van dit jaar. Met trots hebben al onze teams een kwalificatie binnen gehaald.

Natuurlijk komt er bij een reis naar de wereldkampioenschappen meer kijken dan enkel een kwalificatie. De kosten, tijd en energie die we hier met alle betrokkenen in steken vergt natuurlijk veel van ieder, maar gelukkig hebben we het dit jaar met twee teams weten te realiseren. Onze teams ‘The Convict & The Fuse Junior’ vertrekken aanstaande donderdag richting Blackpool, Engeland voor hun deelname aan het WK.

Natuurlijk willen we onze dansers voordat ze gaan nog eenmaal in de spotlight zetten, of misschien beter gezegd; ze nog een keer een verlichte spanning geven voordat ze vertrekken. Onze teams laten vóór vertrek éénmalig hun shows zien aan iedereen die graag wil komen kijken. Wij nodigen jou als lezer dan ook van harte uit om onze teams te komen bewonderen in onze studio in Heythuysen.

Dansen op een groot podium voor een titel zoals deze is natuurlijk geweldig, maar dansen in onze eigen studio voor familie en vrienden is voor ons net zo belangrijk. Wij hopen jullie dan ook allemaal te mogen ontvangen op woensdag 21 augustus om 21:00.

Dan zullen we jullie laten zien hoe ‘klaar’ onze teams ervoor zijn!?

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!