Met enorm veel trots heten wij iedereen vanaf 26 augustus welkom bij ons tiende seizoen genaamd ‘Seizoen X’. De afgelopen jaren hebben we heel hard gewerkt aan ons bestaan. We hebben geobserveerd, geprobeerd maar vooral zijn we ook altijd onze eigen weg ingeslagen. Seizoen X zit bomvol leuke verrassingen, evenementen maar natuurlijk het belangrijkste; leuke, energieke en vooral professionele danslessen voor jong en oud! Wij verwelkomen dit seizoen meerdere nieuwe docenten in zowel Panningen als Heythuysen. We hebben nieuwe danslessen voor jullie klaar staan en uitbreidingen van ons lesrooster. Wacht niet langer en lees het allemaal in dit bericht.

KLIK OP ONDERSTAANDE AFBEELDINGEN OM DIRECT DE NIEUWE LESROOSTERS VAN ONZE LOCATIES TE ZIEN.

Naast onze reguliere lessen bieden wij ook de mogelijkheid voor dansers om zichzelf een uitdaging te geven. Al jaren staan wij bekend om onze wedstrijdgroepen waar wij enorm veel tijd en energie in steken. Samen met onze teams mogen wij ons al zes jaar Nederlands kampioen noemen, en hebben we zelfs twee zilveren titels weten te behalen op de wereldkampioenschappen. Het dansen in een van onze teams is dan naast een uitdaging een levensverandering. Je maakt nieuwe vrienden en werkt met zijn alle naar hetzelfde doel. Om alle leerlingen dezelfde kans te geven organiseren wij op zondag 1 September onze audities. Tijdens deze audities zoeken we naar nieuw talent en kijken we of jij het hebt om te dansen in een van onze wedstrijdgroepen. Do you have what it takes? Dan zien we je graag 1 September!

Natuurlijk zijn er ook nog veel andere aanpassingen. Zo hebben we een aantal nieuwe docenten aan jullie voor te stellen. Vanaf dit seizoen verwelkomen we Maud Scheenen, Lucas Battistella, Thom Olislaegers, Bj Saelmans en Job Van Beijnen in ons docententeam. Deze nog jonge maar super getalenteerde docenten hebben het afgelopen seizoen een heel jaar lang stagegelopen bij ons in de studio. Na een succesvolle periode is het tijd om hen te verwelkomen in ons team. Binnenkort zullen we jullie meer over hun vertellen op onze ‘docenten pagina’. Waar we over al onze docenten informatie vrijgeven.

Verder hebben we nog een aantal kleine aanpassingen verricht in en rondom onze studios. We hebben ervoor gezorgd dat zowel onze studio in Heythuysen als onze zaal in Panningen op en top in orde zijn gemaakt. Het resultaat is dan ook erg mooi geworden!

We hebben naast onze studio ook onze huisregels aangescherpt, ook onze tarieven zijn lichtelijk aangepast. Deze vind je op de ‘Tarieven’ pagina. Voor de huisregels ga je naar de ‘Algemene Voorwaarden’ pagina.¬†Daarnaast zullen wij het komende seizoen ons aanbod blijven aanpassen. Met al onze docenten beloven we er weer een fantastisch seizoen van te maken bom vol met leuke en enthousiaste lessen. Dansen is en zal altijd onze nummer 1 zijn. Iets dat je niet alleen doet voor je plezier, waar je passie uit kan halen, vriendschappen mee verwekt en jezelf helemaal in kunt geven. Wij zijn Fresh Label Studios, de dansschool voor iedereen! Lijkt jou het leuk om bij ons te komen dansen? Wacht dan niet langer en maak bij de aftrap van ons nieuwe seizoen gebruik van onderstaande actie! Tot snel!