TEAMVOORWAARDEN

VOORWAARDEN TEAMDANSEN

1.1 GEFELICITEERD!

Als jouw naam terug te vinden is in de lijst feliciteren wij jou met het behalen van een plek binnen ons geheel nieuwe team. Ook wanneer je naam onder het kopje Reserves staat vermeld willen we je feliciteren. Om jouw deelname binnen ons wedstrijdteam compleet te maken dien je akkoord te gaan met alle aanvullende en dus bijkomende informatie. Wij hebben in dit infopakket alle veel gestelde vragen en belangrijke informatie vermeld. Mocht je na het lezen van dit pakket toch nog vragen hebben stuur je vraag dan naar info@flstudios.nl. Let op: Bij geen response gaan we ervan uit dat de deelname akkoord is.

 

1.2 DANSEN IN EEN TEAM

Fresh Label Studios is een dansschool die de afgelopen jaren erg actief is geweest in het deelnemen aan nationale en internationale wedstrijden, shows en tv-programma’s. Wij bieden onze dansers een platform om zichzelf in teamverband te ontwikkelen en te trainen voor nationale en internationale kwalificaties en prijzen. Onze concept video’s zijn gedeeld en/of beantwoord door bekende choreografen en/of artiesten als bijv: Parris Goebel, Chip Charlez, J. Balvin en meer.

 

1.3 TEAMTRAININGEN

De trainingstijden staan vermeld op de auditie uitslagen. Ook de coaches per team worden hierin genoemd. Deze tijden worden het hele seizoen niet meer gewijzigd. Let op: voor grote wedstrijden e.d. komen er enkele uren bij, natuurlijk zitten deze inbegrepen in je nieuwe pakket! Hierover meer in blok

 

1.3.2 VERZUIM

Tijdens teamtrainingen is het belangrijk dat de groep compleet is. We werken met posities en wissels die wanneer er afwezigheid is lastig te verwerken is voor de dansers. Wij houden daarom vast aan een verzuimregel. Als danser mag je drie keer per seizoen afwezig zijn van de les (Met uitzonderingen van dien). Wanneer dit vaker voorkomt wordt je automatisch uit de huidige opstelling gehaald.

 

1.4 KOSTEN

Onze teamdansers vallen automatisch in het pakket PRO. Dit houdt in dat al onze teamdansers onbeperkt lessen kunnen en mogen volgen op al onze locaties. Wij willen de groei in techniek, energie, kennis en choreografie hiermee een extra stimulans geven. Naast alle reguliere lessen krijgen al onze teamdansers ook hun exclusieve team en wedstrijdtrainingen.

 

1.5 RESERVES

Wij werken in onze teams ook met reserve dansers, echter hangen wij een andere betekenis aan het woord dan veelal gebruikt wordt. Als jij bij het lijstje reserves staat, train je net als alle andere dansers mee in het team, echter verwachten we in de eerste periode van onze reserve dansers flinke inzet. We willen iedereen dezelfde kansen geven en stimuleren om te groeien, wij zoeken dus nog net dat extra zetje binnen onze ‘reserve’ dansers.

 

1.6 EVENSIS

Sinds 2017 zijn wij aangesloten bij het boekingskantoor Evensis entertainment. Vanuit dit bureau krijgen wij boekingen ter vervulling te doen voor klanten en bedrijven. De afgelopen periode hebben wij boekingen verricht voor het Phillips stadion, W Hotel Amsterdam, De Efteling, BMW en meer. Deze boekingen zijn professioneel en worden dus betaald. Onze dansers krijgen voor iedere boeking een financiële bijdrage.

 

1.7 ALGEMENE VOORWAARDEN & BIJEENKOMST

Als studio zijn wij verplicht om jullie te verwijzen naar onze algemene voorwaarden (te vinden via www.flstudios.nl/reglement lees deze nogmaals door voor definitief akkoord binnen ons wedstrijdteam.

 

Wij hopen samen met jou binnen dit team een leerzame en energieke weg in te slaan. De komende trainingsperiode zullen we gaan werken aan het creëren van een wedstrijd set die we zullen gebruiken bij shows, en wedstrijden. Ook zullen we gaan trainen voor boekingen die binnenkomen via ons boekingskantoor Evensis.

 

We starten per direct (vanaf maandag 11 september) met alle teamtrainingen. Mocht je nog vragen hebben of toch niet willen deelnemen laat ons dit dan weten via info@flstudios.nl

 

Nogmaals gefeliciteerd!