Het is even stil geweest op onze website maar dat komt dan ook enkel door de drukte die we momenteel hebben in de studio. Er zijn verschillende projecten die onze aandacht vereisen waar we met zijn alle hard voor aan het werken zijn. Een van deze projecten is het choreograferen van de compleet nieuwe videoclip van ‘Rotterdam Airlines’ rapper; ‘Chipcharlez’ (bekend van o.a. BONVIBES). Nadat onze docent Stephan een video plaatste van zijn les waar verschillende dansers van Fresh Label Studios te zien waren terwijl ze een choreografie lieten zien op het boven genoemde nummer; BONVIBES kregen wij direct bericht van het grote rappers agency; ‘Rotterdam Airlines’.

Al snel werd er een ‘challenge’ georganiseerd waar dansers verdeeld over heel Nederland hun beste moves konden laten zien op het nummer. Uiteindelijk ontvingen wij het bericht dat Stephan de choreografie zou mogen gaan doen van een compleet nieuw nummer en dus ook videoclip. Hierop volgend werden de winnaars van de challenge bekendgemaakt. Dit waren enkel en alleen dansers van onze studio. Na kort contact kregen wij de vraag om meerdere dansers aan te leveren voor de clip. Dezelfde dag nog hebben wij een auditie georganiseerd waar maar liefst 64 deelnemers aan deelnamen!

De uitslagen worden hieronder weergegeven en dus bekend gemaakt. Echter willen we iedereen vragen om het volgende goed te lezen en in je op te nemen! ‘Als docent ben ik enorm trots op de inzet van alle dansers tijdens de auditie. Er was gewoonweg te veel keuze, we hebben het de laatste tijd over; “karakter wint altijd”. En er waren dansers die me hiermee omverbliezen! Voor een videoclip zoek ik mensen met een bepaalde uitstraling. En dit was lastig kan ik je zeggen! Iedereen was zo goed! Ik wil iedereen die dan ook niet op de lijst staat iets meegeven. Dat jullie alles gegeven hebben is duidelijk! Neem dit mee en ga de volgende keer nog harder! Laat jezelf zien!

Namens de studio feliciteren wij iedereen die deel mag gaan nemen aan de videoclip. Er zijn een aantal deelnemers die niet vermeld staan op de lijst die wij benaderd hebben als ‘Back Up’ of ‘Full’ danser voor de clip. Wij zien iedereen graag tijdens hierboven genoteerde trainingstijden.

 

Fresh Label Studios