C A N V A S    &    L E S – B E L E I D

 

Naar aanleiding van de zojuist gegeven persconferentie (15:00 | 12-03-2020) volgt hier extra informatie omtrent onze theatershow CANVAS die wij tot heden organiseren op vrijdag 10 april in de Bombardon te Heythuysen. Onderaan deze infobrief een korte toelichting over onze lessen binnen de studios.

 

  • Er is besloten alle evenementen (ook sportbranche) met meer dan 100 personen af te lassen tot in ieder geval 31 maart.
  • Wij zullen de komende dagen/weken dus af moeten wachten hoe de situatie zich evalueert en of er nieuwe afspraken worden gerealiseerd met betrekking tot onze factor.
  • Mocht het zo zijn dat na de afgesproken periode dezelfde regels/adviezen gehanteerd blijven zullen wij onze show in zijn geheel verplaatsen, hiervoor worden de komende dagen verschillende weekenden in optie genomen. Reeds gekochte tickets behouden hun geldigheid.
  • Vooralsnog gaat de verkoop van ons evenement verder. Wij proberen ons als dansschool positief op te stellen richting de adviezen en hopen dat deze na 31 maart worden ingetrokken.
  • Wij begrijpen dat personen zich enigszins zorgen maken of dit een verstandig moment is om tickets te kopen voor een voorstelling. Wij antwoorden als volgt: alle gekochte tickets met de daarbij behorende plaat reserveringen zullen doorgevoerd worden in onze eerstvolgende show, of deze nu wordt verplaatst of niet.

 

Al onze lessen gaan door aangezien wij op geen enkel moment meer dan 100 personen tegelijk in onze studio’s ontvangen. Wij evalueren de situatie dagelijks en zullen waar nodig naar buiten treden met eventuele aanvullende informatie. Voor nu hebben wij enkel nog onderstaand bericht met de mentaliteit en de positiviteit die we hanteren richting deze situatie.

 

Als dansschool vinden wij het belangrijk om naast het leren van dans ook plezier te hebben. We denken dat in momenten als deze het allerbelangrijkste is, je goed te voelen! Proberen te genieten. Laten we de komende dagen en misschien zelfs weken ervoor zorgen dat we afschakelen en genieten van iets leuks, dansen, muziek, friends & family en FUN!

 

Fresh Label Studios­­

 De dansschool voor iedereen!