Eerder deze week hebben we bekend gemaakt wanneer wij gesloten zullen zijn in verband met de kerstvakantie van dit jaar. Mocht je dit bericht nog niet hebben gelezen klik dan hier om doorgelinkt te worden.

Echter hebben we nog een erg leuke verrassing voor al onze dansers ‘in petto’ ter afsluiting van dit geweldige dansjaar. We hebben tijdens de héle laatste dansweek alle reguliere lessen aangepast naar ‘themalessen’. Zo kun je volgende week bijvoorbeeld een DUO gaan dansen bij modern, of dansen op ‘JINGLEBEATS’ bij een van onze Hiphop lessen, en zo zijn er nog tal verschillende mogelijkheden om van jouw laatste dansweek een succes te maken!

En dat is nog niet alles! Tijdens deze week mag iedereen ZOVEEL LESSEN NEMEN ALS DIEGENE MAAR WILT! Dit doen we als kerstgeschenk naar alle leerlingen in de hoop dat deze ook benut zal worden.

Kijk voor het hele rooster op de afbeelding hieronder en plan jezelf een buit vol met ‘kerstpret’ voordat de kerstvakantie van start gaat! Wij hebben er in ieder geval al erg veel zin in!

We are Fresh Label Studios