Eindelijk zijn ze hier, de uitslagen van de audities voor onze wedstrijdgroepen van seizoen 9. Vorige week hebben maar liefst dertig compleet nieuwe dansers hun best gedaan om hun naam in één van onze teams te krijgen. En laten we voorop stellen dat we aardig verrast waren van het niveau en vooral de energie die de deelnemers gaven tijdens hun auditie.

Hieronder volgen de lijsten van al onze teams waar een aanpassing aan is gemaakt. Mocht je naam hierbij staan willen we je van harte feliciteren met jouw plek in het desbetreffende team. Mocht je naam er niet bij zijn kun je ten alle tijden een email sturen voor feedback. Deze geven we natuurlijk graag! Audities zijn er wederom om te groeien, zo kun je jezelf nog beter klaarstomen voor een volgende keer!

ATTENTION: Nieuwe leden, graag een email sturen naar het volgende mail adres: info@flstudios.nl Op deze manier bevestig je jouw deelname aan het team. Dankjewel!

Op de lijsten staan ook de trainingstijden vermeld. Deze trainingen zijn wekelijks en kunnen afwijken van tijdsduur. Wanneer er getraind moet worden voor een show, wedstrijd of belangrijk evenement kunnen wij extra trainingen inplannen. Uiteraard wordt alle aanvullende informatie direct tijdens de eerste training uitgelegd.

Wij feliciteren nogmaals alle gekozen dansers! Seizoen 9 wordt mede dankzij jullie bijdrage een onvergetelijk seizoen! Veel succes en tot binnenkort!

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!