Yes! Ons team ‘The SYG’ heeft de eerste plek weten te behalen bij de Europese kampioenschappen Hiphop 2021. Een prestatie waar we enorm trots op zijn!

Natuurlijk ging het deelnemen aan deze kampioenschappen anders dan we normaal gewend zijn, namelijk door middel van het insturen van een video. Het team heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan het in elkaar zetten van een geheel nieuwe show. Het was dan ook erg spannend of deze bij de jury in de smaak zou vallen.

Alle ingestuurde video’s van de deelnemende teams werden uitgezonden via een livestream waar we dus van afstand, in spanning naar keken. De competitie binnen onze categorie was sterk, maar na een spannende opbouw was de kogel door de kerk: THE SYG, EERSTE PLAATS!

Ook ons duo Raf en Djeemy wisten het afgelopen seizoen veel onlinewedstrijden mee te pakken. Eerder dit seizoen hadden ze al maar liefst drie eerste plaatsen op hun naam kunnen zetten en gisteren was de bekroning tot Europees kampioen voor hen dan ook de kers op de taart!

Onze solisten Aide en Selina pakten al eerder dit weekend beiden de vierde plaats voor hun ingestuurde deelname.

Al met al een onwerkelijk goed en geslaagd weekend voor dansschool Fresh Label Studios.

We feliciteren alle prijswinnaars van harte!

De komende tijd duiken wij de studio weer in voor verdere deelnames van al onze teams, duo’s en solisten.

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!