Het is zover! We starten met de compleet nieuwe Tricking les in Panningen! Sinds dit seizoen bieden wij Tricking lessen aan, en wat is het een succes! Het maken van sprongen, rollen en salto’s in combinatie met het opbouwen van spierkracht en lenigheid is een combinatie die werkelijk super is voor iedereen. Het afleggen van parcours en andere activiteiten zorgen niet alleen voor een hele leuke, maar ook voor een les met veel inspanning!

Vanaf November starten wij iedere woensdag met de vaste Tricking les van 17:00 tot 18:00. Deze les is toegankelijk voor kinderen vanaf 8 jaar. Op woensdag 23 Oktober verzorgen wij een gratis kennismakingen les voor iedereen die deze nieuwe stijl eens uit wil proberen! Kom dus zeker langs!

Door hier te klikken verbinden we je direct aan onze Tricking pagina. Hier staat alles uitgelegd over onze Tricking lessen.

 

 

Hieronder hebben wij een video voor jullie gemaakt zodat je zelf kunt zien hoe de Tricking lessen bij Fresh Label Studios er aan toe gaan! Kom jij ook woensdag 23 Oktober?!

Hopelijk tot dan

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!