De ticketverkoop voor de ‘The Our Season’ is een uur geleden gestart. De tickets voor de compleet nieuwe voorstelling kosten €15,- en zijn plaatsgebonden. Voor de eerste keer sinds ons bestaan hebben we besloten tickets te verkopen met plaatsreserveringen. Dit om de drukte bij aankomst te voorkomen. Ook willen we de rust, het professionalisme en genot & plezier bevorderen door mensen van te voren al te laten kiezen waar hun zitplaatsen zich bevinden. Zo kan iedereen bij aankomst op zijn gemak een drankje en hapje nuttigen voordat ze plaatsnemen voor de show.

De tickets zijn momenteel één uur in de verkoop en geloof het of niet maar al meer als 1/3 van de show is uitverkocht. De teller ging al ruim een half uur geleden over het ‘honderdste kaartje’. Wat een erg positief bericht is voor de organisatie. Want wij hebben alle dansers een extra voorstelling beloofd wanneer de eerste exclusieve show uitverkocht raakt.

De ‘The Our Season’ show draagt zijn naam aan het feit dat dit ‘HET’ seizoen is sinds ons bestaan. De dansers vertellen in deze show unieke verhalen omtrent dans, liefde, haat en muziek. Er worden succes uitgebeeld, doorzettingsvermogen wordt getoond en hard werk wordt uitgevoerd. De show is compleet opgezet door amateur dansers die niets liever willen dan een proffesionele weg inslaan. Als dansschool staan we dan ook erg achter ons komende ;werk op het doek’, wat voor ons op het podium betekend natuurlijk.

 

KLIK HIER, EN RESERVEER VANDAAG NOG JE KAARTJES!

We are Fresh Label Studios