Het is inmiddels al een tijdje geleden. Sterker nog, de voorbereidingen voor onze nieuwe show zijn al in volle gang! Echter hebben we besloten om vanaf nu onze beelden van de voorgaande show ‘The Our Season’ vrij te geven.

Na verschillende pogingen tot het uploaden van de video naar zowel YouTube als andere websites werd deze continu geblokkeerd vanwege auteursrechten. Dit heeft te maken met bijvoorbeeld de muziekkeuze over bepaalde shows. Deze mag je dan alleen op YouTube gebruiken met goedkeuring van de eigenaar van het desbetreffende stuk muziek. Uiteraard is dit ondoenlijk en wordt de video dan wereldwijd geblokkeerd. Maar er is een oplossing!

Zoals gezegd willen wij de video van de show GRATIS aanbieden. Om deze belofte na te kunnen komen moesten we zoeken naar een oplossing. En die hebben we gevonden!

Vanaf vandaag kun je bij de studio de video komen ophalen door een eigen meegebrachte USB (minimaal 9GB)! Dit kan op vrijwel alle momenten dat wij geopend zijn. Ook hebben we een harde schijf bij de studio geplaatst waar de video opstaat. Zo kun je dus ook je laptop meenemen waarnaar wij hem direct naar je over kunnen zetten.

Wacht dus niet langer en haal vandaag nog jouw exemplaar van de video!

We are Fresh Label Studios