Welkom bij Seizoen 11

Hier vind je alle informatie over het nieuwe dansseizoen van Fresh Label Studios.

We hebben alle nieuwtjes en aanpassingen voor je op een pagina gezet. Zo kun je overzichtelijk zien wat wij allemaal in petto hebben voor het nieuwe dansseizoen.

Wij zijn weer geopend vanaf maandag 17 augustus. Al onze vernieuwingen gaan in vanaf 1 September.

6

Nieuwe docenten

1

Nieuwe locatie

16

Nieuwe lessen

NIEUWE DOCENTEN

Even voorstellen…

Nina Gielen

Nina verzorgt al een paar maanden de Kinderdans en Minidance les in Heythuysen. Toch wilde we haar even officieel voorstellen via onze website! Succes Nina!

Klik hier voor al onze andere docenten

Vicky Bergmans

Van nationaal talent tot de jeugd Olympische spelen, Vicky is een toptalent in de Break-dance scene. En nu ook te vinden bij ons. Wat zijn we trots, zet hem op Vicky!

Klik hier voor al onze andere docenten

 

Jaidy de Bruin

Jaidy werkt hard, heel hard! In één jaar tijd heeft Jaidy zich opgewerkt in de dansschool, staat hij ingeschreven voor een dansopleiding en wordt hij docent!

Klik hier voor al onze andere docenten

Luuk Olislaegers

Luuk verzorgd al een aantal maanden de Hiphop Intermediate lessen. Hij zal zijn rol gaan uitbreiden dit seizoen door ook nog een team te gaan trainen!

Klik hier voor al onze andere docenten

Terra Meeuwissen

Al jarenlang dans Terra shows en wedstrijden. Het is tijd om die ervaring te gaan gebruiken voor ons compleet nieuwe wedstrijd team. Terra gaat er volledig voor!

Klik hier voor al onze andere docenten

 

De lesroosters blijven grotendeels hetzelfde. Wij veranderen niets omtrent onze bestaande lessen. Wel komen er op verschillende locaties een aantal lessen bij. Om hier een duidelijk overzicht in te geven verwijzen we jullie door naar de locatiepagina van jouw wens. Hieronder vind je de juiste link per locatie.

We hanteren tot 1 september de lesroosters van het voorgaande seizoen. Vanaf dan zullen wij onze roosters volledig uitbreiden met méér dan 15 nieuwe lessen!

 

LESROOSTER HEYTHUYSEN, NOG GEEN AANPASSINGEN (VOLGEN VOOR 1 SEPTEMBER)

LESROOSTER ROERMOND, NOG GEEN AANPASSINGEN (VOLGEN VOOR 1 SEPTEMBER)

LESROOSTER PANNINGEN

LESROOSTER HERTEN, NOG GEEN AANPASSINGEN (VOLGEN VOOR 1 SEPTEMBER)

ALGEMENE VOORWAARDEN

Nieuwe voorwaarden voor grotere plannen!

Dit jaar wordt groot! En bij een groot jaar horen ook nieuwe afspraken. Om deze reden hebben wij een vernieuwde opstelling gemaakt van onze Algemene voorwaarden. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst ons verantwoordelijk naar onze klanten kunnen opstellen informeren we jullie bij deze over de gemaakte aanpassingen. De nieuwe algemene voorwaarden zijn te vinden via onderstaande link of via het tabblad: Algemene Voorwaarden. Deze gaan van kracht vanaf maandag 17 augustus, de start van seizoen 11.

NIEUW TEAM

Één combinatie, de beste van de beste!

Op vrijdag 28 augustus organiseren wij audities voor een compleet nieuw team! We stappen het seizoen in met een nieuw doel, een nieuwe stap in ons bestaan. Drie van onze docenten met een enorme bundel aan wedstrijdervaring gaan samen één team trainen. Voor dit team zijn we opzoek naar vast en nieuw talent. Werk met je team naar internationale wedstrijden, televisieoptredens, showcases en meer. Dit team traint enkel in fases, altijd met een uitgestippeld doel richting een project. Wil jij hier deel van uitmaken? Zorg dat je jezelf opgeeft voor de audities via onderstaande link en start jouw nieuwe dansseizoen met een knal!

NIEUWE PARTNERS

ONTMOET ONZE PARTNERS

EYE WISH BIED ONS

Dansers van Fresh Label Studios kunnen vanaf nu genieten van een flinke korting bij Eye Wish Roermond & Panningen! Ontvang 35% korting op een complete bril, 25% op een halfjaarpakket lenzen en 25% korting op een zonnebril.

YM ENTERTAINMENT

YM Entertainment zal in seizoen 11 veel met ons samenwerken om mooie en professionele videos te produceren. Ook zullen we een vaste videoles gaan starten waar Yves een groot deel van zal uitmaken.

DRUKKERIJ MADE FOR YOU BIED ONS

Drukkerij Made For You is vanaf seizoen 11 onze vaste drukker voor onze kleding collectie, wedstrijdkleding, accessoires en alles wat hierbij komt kijken. Zelf kleding laten drukken? Dan zit je hier méér dan goed!

De komende dagen zullen wij nog veel informatie plaatsen op deze pagina. Houd deze dus in de gaten voor alle laatste nieuwtjes. Wij kunnen niet wachten om volgende week weer met jullie aan de slag te gaan! Tot snel!

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!