ROERMOND GROOT SUCCES!

Vanaf Januari hebben wij de deuren geopend van onze nieuwste locatie, Roermond! Hier volg je momenteel iedere dinsdag en woensdag Hiphoplessen op Beginner en Intermediate niveau. En wat waren we blij verrast met de opkomst voor onze eerste lessen de afgelopen twee weken. In totaal mochten wij meer dan dertig nieuwe dansers verwelkomen in deze twee lessen!

Onze samenwerking met ‘Il Fiore Healthcenters’ kent al een korte geschiedenis. Na de fijne samenwerking in Panningen hebben we ook besloten om in Roermond een vestiging te openen in de grote fitness magnaat. Door deze samenwerking creëren we veel geïnteresseerde onder een dak. En dan, zien wij als een toffe en unieke situatie! Daarnaast is ook de ligging van onze locatie in Roermond simpel, makkelijk en centraal! Een plaats waar wij graag de jeugd willen verwelkomen voor leuke en leerzame danslessen.

Ons aanbod in Roermond start verdeeld over twee dagen. Al hopen wij in de komende maanden dit aanbod flink uit te kunnen breiden in verschillende niveaus en andere dansstijlen. Voor nu houden we het nog even bij HipHop Beginner & HipHop Intermediate. Waar wij vol enthousiasme wekelijks mee paraat zullen staan!

 

GRATIS FITNESS IN ROERMOND!

Als je een abonnement afsluit voor onze danslessen in Roermond krijg je er GRATIS en ONBEPERKT Fitness bij! Zo combineer je zowel het dansen als het fitnessen. Voor alle informatie over onze pakketen neem je een kijkje op onze tarieven pagina.

 

UITLEG NIVEAUS

Bij Fresh Label Studios werken we vrijwel alleen maar met niveaus in tegenstelling tot leeftijden. We hanteren vaak wel een minimumleeftijd maar daar is het dan ook al snel mee gezegd. Wij richten ons vooral op het niveau van de dans en choreografie. Zo kun je zelf makkelijk inschatten bij welke les jij thuishoort.

Vind jij dansen leuk en ben jij geïnteresseerd in een dansles binnen Fresh Label Studios? Wacht dan niet langer en kom eens langs voor een geheel gratis en vrijblijvende proefles!

 

IMPRESSIE OVER ONZE DANSSTUDIO:

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen