Dansen is voor iedereen! En wij maken het jou in de week van 26 tot 31 maart extra gemakkelijk! Tijdens deze week organiseert dansschool Fresh Label Studios een ‘OPEN DANSWEEK’ voor iedereen! Je kunt in deze week dan ook zoveel danslessen komen nemen als je zelf maar wilt. Ook bestaande leden kunnen naast hun eigen lessen zoveel GRATIS extra lessen nemen als ze maar willen.

Naast danslessen kun je jezelf in deze week geheel GRATIS inschrijven. Dit om de overstap naar deze interessante en zeer gezonde sport nog gemakkelijker te maken.

Lijkt het jou leuk om in een écht dansteam te dansen? Om op nationaal en internationaal niveau wedstrijden te doen? Ben jij iemand die er hard voor wilt werken en denkt dat dansen zomaar eens meer voor je kan worden dan enkel een hobby? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Op Donderdag 29 Maart organiseren we bij onze locatie in Panningen, ‘Team audities’ aan. Tijdens deze les krijgen alle aanwezige deelnemers een choreografie uitgelegd die ze daarna in groepen moeten laten zien. (Geen solo of improvisatie stukken dus).

Na de auditie wordt er gekeken of jij past bij één van onze bestaande of zelfs het nieuwe team dat we op zullen gaan starten.

De auditie is evenals de Open week compleet GRATIS!

Wacht dus niet langer en geef jouw danshobby een boost!

 

We are Fresh Label Studios