NIEUWE DATUM VOORSTELLING

Vind hier alle informatie over het verplaatsen van onze voorstelling, en alle daarbij behorende aanpassingen.

THEMA VOORSTELLING

Door het COVID-19 virus hebben wij onze voorstellingen moeten verschuiven. Wij hebben de afgelopen weken net als iedereen het nieuws gevolgd. Wij hebben besloten om voor nu niet één maar twee datums vast te leggen voor onze voorstelling. Onze themavoorstelling CANVAS die eigenlijk plaats zou vinden op 10 April, wordt ingehaald op zaterdag 17 oktober of zaterdag 14 november. Met een groot aantal aanpassingen voor deze show wordt dit direct ook de vervangende eindvoorstelling van het lopende seizoen, maar dan uiteraard niet onder dezelfde benoeming als “eind” voorstelling. Het wordt onze ‘Start of the season show’ van het komende dansseizoen.

Wanneer wordt de uiteindelijke datum gekozen?

Dit proberen wij zo snel mogelijk te doen. Zodra er landelijk meer bekend wordt gemaakt over het oppakken van evenementen zullen wij dit direct vermelden op onze website. 

Wat als het max aantal personen per show lager is dan normaal?

Wanneer wij minder personen toe mogen laten dan gebruikelijk zullen wij een iets kortere maar evengoed energieke show neerzetten. Zo kunnen wij meerdere voorstellingen organiseren per dag. Al moeten we in meerdere weekenden datums plannen, we gaan ervoor zorgen dat de dansers met volledige overgave het podium zullen betreden en iedereen de kans krijgt hen te zien!

Heeft u al een ticket?

Dan wordt dit ticket direct voor u omgeboekt naar de nieuwe voorstelling. U kunt zelf kiezen of u het ticket gebruikt voor de middag- of avondvoorstelling. Wij nemen uiteraard eerst contact op met alle personen die al tickets hebben voordat wij de ticketverkoop van deze show voort zullen zetten.

Wanneer wordt er gestart aan de voorstelling?

Sommige groepen zijn nu al begonnen, andere groepen zullen de komende weken starten. Bij bepaalde groepen pakken we de choreografie op die we eigenlijk gepland hadden en veelal afgerond hadden. Bij andere groepen starten we opnieuw en maken we er een compleet nieuwe show van.

Wat is het thema van de voorstelling?

Het thema blijft CANVAS. Wij vinden dat CANVAS, helemaal terugkijkend op de afgelopen periode, erg pakkend is. Een thema waar wij als studio erg creatief mee om kunnen gaan.

Doen alle groepen mee aan deze voorstelling?

Al onze groepen zullen deelnemen aan deze show! Er is niets leukers dan een voorstelling waarin alle leeftijdscategorieën, disciplines en stijlen het podium betreden. Wel dagen wij onszelf uit om de lat weer nét een tikkeltje hoger te leggen.

Wij komen nog eenmaal terug op de uitzonderlijke tijd die we met zijn allen doormaken. Natuurlijk balen wij van het feit dat we de show moesten uitstellen, maar we hopen met al onze leden van de nieuwe voorstelling een waar spektakel te kunnen maken. We zijn blij dat we de lessen mogen geven die we zo graag geven. Al is het niet helemaal zoals normaal, mogen we voor nu, gelukkig wel dansen in de buitenlucht en vanaf Juli weer binnen.

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!