Vanaf december zullen wij onze locatie van de lessen in Panningen wijzigen. Waar wij nu te vinden zijn in ‘De Heuf’ te Wilhelminastraat 44 gaan wij doorverhuizen naar een meer gebruikelijke en professionelere locatie. Vanaf de laatste maand van 2017 zullen wij nergens minder onze danslessen vervullen dan het reeds bekende ‘Sportcenter Balance’. Hier hebben wij een ruimtelijke en goed verzorgde zaal ter beschikking met passende apparatuur en dansvloer.

Wij verzorgen nu één jaar danslessen bij onze locatie in Panningen. Echter waren we eerder dit seizoen genoodzaakt de lessen in te krimpen. Wij gaan ons best doen om dit de komende maanden weer uit te breiden met een veelzijdig en altijd professioneel aanbod. We zullen starten met een ‘Allround HipHop les’, die plaats zal vinden op hetzelfde tijdstip als voorheen (19:30 tot 20:30 op donderdag). Het idee is dat al snel zullen hier lessen aan worden toegevoegd.

Een nieuwe locatie kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom bieden wij alle nieuwe klanten van onze locatie in Panningen de hele maand December; GRATIS INSCHRIJVEN aan. Ook vragen we geïnteresseerde van bijvoorbeeld lessen voor ‘kids’ of andere stijlen zoals ‘Breakdance, Afro-Dance’ etc., zich te melden via ons e-mailadres. Wij willen namelijk graag antwoorden op jullie wensen.

Wij ontvangen iedereen voor hun eerste gratis proefles HipHop graag vanaf donderdag 1 December op onze nieuwe locatie ‘Sportcenter Balance’ te vinden op Kennedylaan 205, John F. Kennedylaan 205, 5981 WZ in Panningen.

We are Fresh Label Studios