Het heeft even op zich laten wachten, maar eindelijk is hij daar. De les voor de aller kleinste onder ons. Waar wij eerder pas lessen aanboden voor kinderen vanaf 4 jaar, hebben we dit nu terug weten te brengen naar een leeftijd van 2 jaar.

Iedere woensdagmiddag bieden wij de ‘Minidance’ les aan voor kinderen van twee tot vier jaar. In een 30 minuten durende les leren de ‘kids’ dansen op kindermuziek en kids top 40. Ook wordt er tijd gemaakt voor korte dansspelletjes voor het beïnvloeden van het ruimte en lichaamsgebruik. Naast het leren van bijvoorbeeld links/rechts leren de kinderen ook al snel om contact te maken.

Wil jij ook deelnemen aan deze les? Laat het ons dan weten via de ‘contact-pagina’ of klik hier. We starten direct na de carnavals-vakantie (woensdag 21 februari) met een GRATIS proefles voor iedereen. Geef je dus vandaag nog op, zodat jij zeker bent van een plekje in deze nieuwe groep!

Een perfecte les voor de jongste onder ons die nu al bezig willen zijn met dansen en bewegen.

De Minidance les is een super leerzame les voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het leukste zelf vindt ik het sociale contact en het bewegen met de kinderen op zo’n jonge leeftijd.

Nikki Nes

Docente, Fresh Label Studios