Al meer dan acht jaar volgt Job al lessen bij Fresh Label Studios. Deze ontzettend gedreven jongen is gestart met dansen bij ons op een leeftijd van zeven jaar. Eenmaal begonnen in de ‘Breakdance Jong’ les werd ons al snel duidelijk dat de ‘drive’ die Job met zich meedroeg alleen maar groeide. Wekelijks kwam Job les volgen en is hier sindsdien niet meer mee gestopt…

Eenmaal verder is de tijd is Job volgroeid tot een uitermate gedetailleerde breakdancer. Job herkent de kleinste foutjes, past ze aan en leert zo menig leerling ‘dé’ move die hij of zij al tijden aan het trainen is. Er stond dan ook eigenlijk nog maar één ding te wachten voor Job en dat is het starten als assistent en docent binnen de studio waar voor hem de liefde voor het dansen begonnen is.

Job zal vanaf deze maand bij ons starten als assistent bij de Breakdance les in Panningen en zal uiteindelijk volledig de geheel nieuwe, en supertoffe ‘Tricking’ les gaan verzorgen in Heythuysen. Job heeft naast zijn breakdance achtergrond ook erg veel ervaring met salto’s tricks, balans en krachttraining. Wij zien hem dan ook als de ideale docent wanneer het op de nieuwe Tricking les aankomt.

Namens de studio wensen we Job enorm veel succes en vooral plezier! Wij weten dat we grote dingen van jou kunnen verwachten dus laten we hier vooral samen mee aan de slag gaan!

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!