Al enige tijd zijn wij gestart met een “nieuwe” dansschool binnen de bruisende muren van Sportcenter Balance te Panningen. Hier geven wij nu wekelijks een HipHop les waar we langzaam steeds meer leden voor krijgen geworven. En na een korte opstartperiode van twee maanden is het tijd om uit te breiden! Wij zullen vanaf de maand mei (na de meivakantie) starten met TWEE nieuwe lessen! Lees gauw door en zie direct welke lessen het zijn, wanneer ze gegeven worden en wat ze inhouden!

HIPHOP/AFRO vanaf 10 jaar

DAG:    Maandag

TIJD:      18:00 tot 19:00

HipHop is een van de meest aanwezige dansstijlen bij Fresh Label Studios. Naast reguliere lessen zijn we ook erg actief bij het deelnemen aan wedstrijden en shows e.d. Zo zijn we al 4 jaar achter elkaar Nederlands kampioen en hebben we meegedaan met televisieprogramma’s als ‘Hollands Got Talent’ en ‘Battle on The Dancefloor’. Allemaal factoren die ervoor hebben gezorgd dat onze hiphoplessen zo succesvol zijn geworden.

De HipHop/Afro les is een leuke en explosieve dansles die de leerlingen laat dansen op nieuwe, bekende en meegaande muziek. In deze les krijgen deelnemers een choreografie aangeleerd die naarmate de lessen verstrijken steeds uitdagender wordt. Deze compleet nieuwe les is uniek en vooral heel leuk! Deelnemers groeien snel in deze dansstijl waardoor doorstromen naar een wedstrijdteam zeer toegankelijk is.

BREAKDANCE vanaf 6 jaar

DAG:    Maandag

TIJD:      17:00 tot 18:00

Breakdance is de acrobatische stijl onder het dansen. Terug in de vroege 80’s ontstonden er bewegingen die later de omvattende naam ‘Breakdance’ hebben gekregen. Tegenwoordig komt hier meer bij kijken verschillende afwisselde truckjes. Het is een dansstijl, een levensstijl zelfs.

De breakdance lessen versterken het lichaam van de deelnemer enorm. Er wordt gewerkt aan spierkracht, ritme, discipline en dans. Dansers werken in groepjes om een bepaalde beweging onder de knie te krijgen. Beginnend met de basis wordt het al snel doelgerichter bij het aanleren van grote bewegingen. Een combinatie van deze ‘tricks’ wordt op de proef gesteld in een battle waar leerlingen op een speelse en leuke manier hun getrainde bewegingen en dansen aan elkaar laten zien.

Wij starten met een globale Breakdance les om na enkele tijd verschillende niveaus en dus lessen te kunnen organiseren. Onze docenten hebben ervaring met meerdere leeftijdscategorieën waardoor het maken van een globale les de ideale combinatie zal zijn!

 

Met dit nieuwe aanbod hopen we steeds meer mensen te kunnen benaderen in de omgeving Peel & Maas. Wij proberen vrijwel maandelijks ons aanbod uit te breiden tot wij een dagelijkse planning voor jullie klaar hebben staan. Neem dus vanaf maandag 14 Mei ten alle tijden jouw eerste GRATIS proefles!

Voor interesse kun je vrijblijvend langskomen en/of informatie vragen bij de balie van Sportcenter Balance of bij onze locatie in Heythuysen. Opgeven voor een GRATIS proefles kan via onze ‘Aanvraag’ pagina, de email of wanneer je binnenkomt vóór aanvang van de les. Jij komt toch zeker ook!

We are Fresh Label Studios