DANSERS PANNINGEN OPGELET!

Het is zover! Vanaf donderdag 17 Juni starten wij met een geheel nieuwe dansles bij onze locatie in Panningen. Heb jij altijd al willen dansen of dans je al en hou je van een leuke en leerzame uitdaging? Dan zoeken wij jou! Tijdens onze hiphop 13+ Intermediate les leer je de leukste dansjes, werk je naar shows en video’s en ben je vol plezier bezig met groei in dans!

Het is een gek jaar geweest, maar dansschool Fresh Label Studios heeft niet stilgezeten! Het afgelopen seizoen hebben wij o.a. deelgenomen aan de halve finale van ‘Holland’s Got Talent’, we hebben videoclips geschoten voor artiesten en zijn onlangs tweevoudig Europees kampioen geworden! Kortom, we zijn helemaal klaar voor een nieuwe les met nieuwe gezichten en dus nieuwe kansen!

Wacht niet langer vul het onderstaande formulier in en ontvang direct een geheel gratis en vrijblijvende proefles op donderdag 17 Juni. Wij beantwoorden al jouw vragen altijd binnen 24 uur!

Interesse / Gratis proefles / Vragen?

Stuur ons vijblijvend een bericht met uw vraag of interesse. Wij streven er naar uw bericht binnen 24 uur behandeld en beantwoord te hebben. Ons team staat ook altijd voor u klaar mocht u langs willen komen. Wij ontvangen u graag in onze studio. Hopelijk tot snel!

Locatie