NEDERLANDS KAMPIOEN (BENELUX)!

Afgelopen zondag vonden de BENELUX kampioenschappen plaats! Tijdens de wedstrijd namen wij met verschillende teams, duo’s en solisten deel voor een kwalificatie. En met succes! Tijdens de uitreiking werd dansschool Fresh Label Studios tweevoudig beloond met de Nederlandse (Benelux) titel!

Onze solist Aidee behaalde de eerste plaats! Ook met haar duo-partner Selina wisten de dames de titel in hun zak te steken. Selina zelf haalde met haar solo een bronzen beker! Ons duo Raf & Djeemy behaalde de tweede plek.

Daarnaast deed ons team ‘ The FLR’ voor hun allereerste keer mee aan de danswedstrijd. Waar zij in zouden stromen bij het niveau ‘Beginner’ had de jury besloten vanwege het hoge niveau het team in te delen bij de ‘Intermediate’ categorie. Een prestatie op zich al! In die categorie wist het team met hun allereerste performance ooit een vierde plek in de wacht te slepen!

Onze teams ‘The Empire’ wist ook een vierde plaatst te halen en ons team ‘The SYG’ ging deze ronde ook naar huis met een vierde plek. Het jongste team van de studio deed voor de tweede keer mee en behaalde een 7deplaats.

Al met al kijken wij terug op een erg succesvolle wedstrijd en zijn we enorm blij dat we voor het achtste jaar op rij onszelf Nederlands kampioen mogen noemen. We zijn enorm trots op alle dansers en kunnen niet wachten om tijdens het nieuwe wedstrijdseizoen er alles uit te halen wat er in zit!

 

 

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!