Het was spannend! De afgelopen weken heeft onze groep ‘The Empire’ enorm hard gewerkt voor de Nederlandse kampioenschappen die afgelopen weekend hebben plaatsgevonden in theater ‘De Spiegel’ te Zwolle. Voor de eerste keer ging onze compleet nieuwe ‘megacrew’ in deze samenstelling naar een wedstrijd als deze.

Met nog minder dan tien uur les wisten deze tweeëndertig leerlingen alles te geven op het podium. Onder leiding van coaches Tobias & Stephan heeft iedereen zowel mentaal als lichamelijk alles gegeven. En met beloning! Tijdens de prijsuitreiking ontving de groep de prijs ‘Beste Landelijke Muziekmix’ dat voor de groep en vooral coaches al een hele eer was! Echter zat er nog meer in petto. “The Empire’ wist een eerste plaats te behalen en maakt zich daarmee (NU AL) Nederlands Kampioen van het jaar 2017. Het geluk kon niet op

Alle groepen zijn hard aan het werk en er belooft dan ook nog veel meer op het pad van deze jonge dansers te komen. Blijf ons daarom vooral volgen.

Het was spannend om op een groot podium voor publiek te dansen. Dat we de 1e wedstrijd wonnen was erg gaaf vooral omdat we maar +- 10 uurtjes hadden getraind.

Nienke Poels

Leerling, Eerste keer

Het waren drukke weken de afgelopen tijd. Zo kregen we namelijk erg veel dans geleerd in een behoorlijk korte tijd. Toen eenmaal de afwerkingen waren gedaan was het puur genieten met dit grote en enthousiaste team. De prijs maakte deze ervaring zelfs nog mooier!

Maud Scheenen

Leerling, Ervaring

Dit was voor mij de eerste keer ‘achter de schermen’ een erg spannende en aparte ervaring. waar ik normaal zelf op het podium moet staan stond ik nu te coachen vanuit de zijlijn. Leerzaam dat zeker! En dan ook nog eens de eerste plaats! Super!

Tobias Battistella

coach, Fresh Label Studios

‘The Empire’ eerste van Nederland! Dat ik dit samen met Tobias die dit overigens voor de eerste keer heeft gedaan in elkaar heb kunnen zetten is onwerkelijk. Vooral op het moment dat je jezelf beseft dat er maar een korte acht uur in zijn gegaan!

Stephan Schmieder

coach, Fresh Label Studios

WE ARE FRESH LABEL STUDIOS