Moderne Dans is een van de dansstijlen die wij als dansstudio aanbieden. Dit doen wij maar liefst in drie verschillende niveaus door twee verschillende docenten. Modern dansen kan bij ons al vanaf 10 jaar! Daarnaast bieden we hier ook een selectieteam boor aan waar wij in 2018 verschillende shows, evenementen en wedstrijden mee willen gaan dansen.

Al sinds de start van Fresh Label Studios is ‘Moderne Dans’ een belangrijk aspect voor ons bestaan. Al jaren verzorgen we lessen in deze stijl maar uitgerekend dit seizoen hebben we besloten de benadering compleet te veranderen… Voor de start van dit seizoen hebben we namelijk twee compleet nieuwe docente aangenomen. Beide met een totaal andere benadering richting de Moderne dans. En het werkt…

Zowel Nikki als onze docente Lynn verzorgen unieke en leerzame lessen. En na een goeie en duidelijke opstart periode is het nu tijd om los te gaan. Daarom bieden wij de hele maand Januari OPEN lessen aan in al onze Modern lessen.

DONDERDAG

20:00 – 21:00    MODERN NIVEAU INTERMEDIATE

21:00 – 22:00    MODERN SELECTIE

 

ZATERDAG

10:00 – 11:00    MODERN JONG

11:00 – 12:00    MODERN BEGINNER

Ook kun je jezelf in de maand januari geheel GRATIS inschrijven en ontvang je hierbij een unieke ‘Fresh Label Studios’ handtas voor al jouw sportspullen. Dans je al bij ons en komt er dankzij jou een nieuwe danser bij de groep? Ontvang ook jij van ons een unieke handtas!

‘Moderne Dans’ is iets unieks. Een dansstijl waar je een verhaal vertelt, waar je je energie en emotie in kwijt kan en waar je ook nog eens gezond en verantwoord met je lichaam aan het werk bent. Een unieke dansstijl die te vinden is bij Fresh Label Studios.

Wacht niet langer en probeer vandaag al jouw eerste proefles!

We are Fresh Label Studios