De lente is gelukkig al in volle bloei, wat ook betekend dat de ‘meivakantie’ weer voor de deur staat. Vanaf zondag 29 April tot en met zondag 13 mei zullen alle reguliere lessen komen te vervallen i.v.m. bovengenoemde meivakantie!

Dit jaar vallen de vakanties van o.a. de middelbare scholieren en de basisscholieren niet gelijk. Wij hebben ervoor gekozen de vakantiedata van de basisscholieren aan te houden i.v.m. met het meenemen van Hemelvaart (10 & 11 mei). Zo hoeven wij na de meivakantie geen extra dagen meer gesloten te zijn. Ook met Pinksteren zullen wij gewoon geopend zijn!

In de meivakantie zullen wij speciale workshops inplannen. Deze zullen wij continu blijven aankondigen op onze Facebookpagina. Dit zijn workshops die wij normaal niet in ons regulier aanbod aanbieden dus wanneer je in de buurt bent raden we je zeker aan deze workshops grátis uit te komen proberen.

Ook valt tijdens de meivakantie het jaarlijkse ‘Europese Kampioenschap’ waar wij ook dit jaar weer met meerdere teams en duo’s naar af zullen reizen. Een erg spannende periode dus, voor Fresh Label Studios.

Na de meivakantie zullen wij ons rooster aanhouden tot en met de zomerstop. Zoals bovengenoemd zullen wij met Pinksteren en andere speciale data gewoon geopend zijn om zo iedereen de kans te geven om optimaal gebruik te kunnen maken van ons aanbod.

Wij wensen iedereen (al is het nog even wachten) nu alvast een fijne meivakantie en hopen dat het weer en andere gelegenheden in ieders voordeel mogen vallen. Vanaf maandag 14 Mei zijn wij weer terug in volle kracht!

We are Fresh Label Studios