Beste dansers, ouders/verzorgers,

Volgende week (maandag 27 april t/m zondag 3 mei) zijn wij gesloten i.v.m. de Meivakantie. Echter hoeven onze dansers niet stil te zitten. Er staan momenteel 120+ lessen online in variërende dansstijlen en voor alle leeftijdscategorieën.

Wij hebben het gevoel dat we de afgelopen weken hard hebben gewerkt aan ons online platform. Door de nieuwe maatregelen kunnen wij onze danslessen opnieuw in een ander jasje steken. Wij willen hier tijd voor nemen en hebben om die reden besloten deze tijd in de aankomende week te nemen.

PLAN:

Nog tijdens de persconferentie van afgelopen dinsdag hingen wij al aan de telefoon met een medewerker van de Gemeente Leudal. Dit met de vraag of wij tot minimaal 20 Mei gebruik mogen maken van de zand/grasvlakte gelegen vóór onze dansstudio in Heythuysen. Wanneer ons dit wordt toegeëigend voor deze periode houdt het in dat wij een ‘vaste’ locatie ter beschikking hebben. Wij staan hier positief in.

We hebben uiteraard ervoor gezorgd dat de omwonende hiervan op de hoogte zijn, ook hier komen enkel positieve reacties uit.

Daarnaast zijn we in contact met het bedrijf ‘RGB Silent Disco’ voor het huren van 100+ koptelefoons. In de bovengenoemde meivakantie hebben wij verschillende tryouts ingepland. Eentje om te testen of dit werkt voor onze Hiphop dansers. Maar ook voor de Breakdancers, Afro, en Modern groepen. Afhankelijk van deze tryouts hebben we ook in dit criteria een oplossing gevonden.

Alle groepen onder de 12 jaar mogen buiten sporten zonder de 1,5 meter maatregel. Ook hiervoor zullen we een stuk van het terrein toe-eigenen met zeil. Daarnaast liggen er van veel sport gerelateerde instanties vragen bij het RIVM over binnen sporten voor deze leeftijdscategorie. Wij verwachten dat in de komende dagen hier meer informatie of zelfs een uitsluitsel uit voortvloeit.

Als dansschool vinden wij het belangrijk dat wij met correcte informatie naar buiten treden en willen niet dat we op een later tijdstip bepaalde gegeven informatie moeten aanpassen. Wij zien het dan ook als de beste oplossing om hier de komende week tijd voor te nemen. We weten zeker dat wij vanaf 4 mei met fysieke lessen kunnen starten, we willen het enkel zo goed als mogelijk voorbereiden. Wij vragen dan ook voor jullie begrip.

 Fresh Label Studios

De daansschool voor iedereen!