Al enige tijd terug is de klok verzet. Gelukkig begint nu langzamerhand de zon zich ook wat meer te laten zien. Het is tijd voor de meivakantie! Van maandag 29 april t/m zondag 5 mei zijn wij gesloten. Tijdens de meivakantie komen alle reguliere lessen te vervallen.

Wij weten dat veel scholieren twee weken meivakantie hebben. Wij verwachten dan ook minder drukte in de lessen, echter willen we natuurlijk iedereen vragen om te proberen te komen om zoveel mogelijk af te ronden omtrent onze compleet nieuwe voorstelling (meer info komt deze week). De tweede week zijn wij dus wel compleet gesloten.

VIDEOCLIP

Stilzitten zullen we in de vakantie weinig doen. We zijn namelijk benaderd om een videoclip te choreograferen met maar liefst 36 van onze dansers. Wij zullen tijdens de vakantie dus flink trainen om hier een mooi project van te maken.

EINDVOORSTELLING

Later deze week zetten wij een uitgebreid bericht online met alle informatie over de voorstelling. Ook zullen we dan voor het eerst het thema aan iedereen bekend maken.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie en hopen jullie te mogen ontvangen tijdens al onze openingstijden.

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen