[BERICHT OPGESTELD NA NIEUWE MAATREGELEN]

 

We hadden een bericht ingepland om online te zetten vóór de bekendmaking van de meest recente persconferentie. Dit bericht is een ‘Bedank bericht’ en vind je onder het besluit van de nieuwe maatregelen. Zoals vermeld in dat bericht is er voor ons maar één manier van denken, en dat is vooruit. We hebben week na week alles uit ons platform proberen te halen dat erin zat. Met die instelling kregen we gisteren meer nieuws…

We willen niet ‘op stel op sprong’ aan het werk gaan maar kunnen ook niet ontkennen dat we van binnen een opleving voelen. Gisteren werden drie cruciale punten bekend gemaakt:

 

Mogen kinderen buiten sporten?

 

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen samen buiten sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij hoeven daarbij geen 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden. Steeds geldt: geen ouders langs de lijn en thuis douchen. Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor kinderen nog steeds: blijf thuis.

Mogen jongeren buiten sporten?

 

Jongeren van 13 tot en met 18 jaar mogen samen buiten sporten, mits dit georganiseerd en onder begeleiding is. Zij moeten onderling 1,5 meter afstand houden. Officiële wedstrijden en competitie zijn verboden. Steeds geldt: geen ouders langs de lijn en thuis douchen. Bij klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid geldt ook voor jongeren nog steeds: blijf thuis.

Kunnen kinderen en jongeren trainen bij een sportvereniging?

 

Gemeenten worden gevraagd samen met lokale sportclubs te kijken naar de mogelijkheden en faciliteiten, zodat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen mee te doen. Dus ook de niet-leden van een vereniging. Er kunnen daardoor verschillen tussen gemeenten ontstaan.

BESLUIT:

 

Wij zijn gisteravond meteen in contact getreden met de juiste personen binnen de Gemeente Leudal omtrent het gebruik willen maken van de gras/zandvlakte direct gelegen voor onze locatie in Heythuysen. Met een positief gevoel zouden wij hier tot zo’n 30 leerlingen tegelijk kunnen laten sporten met de juiste en verantwoordelijke afmetingen.

Natuurlijk is dit te kort door de bocht… We willen ook in contact komen met de buurt. Met bedrijven die ons misschien kunnen voorzien van hoofdtelefoons of andere mogelijkheden. Zoals jullie hopelijk zien zitten we dus ook wat dit betreft absoluut niet stil.

Wij zullen de rest van de Meivakantie (volgende week) gebruiken om alles uit te zoeken en te verwerken tot één duidelijk besluit. Wij vragen dan ook om jullie medewerking in de vorm van ‘vooruitdenken’. Samen komen we hier het snelste uit. Maar snel dient wel verantwoordelijk te gebeuren…

Als laatste snappen we dat er veel vragen zijn. Bijvoorbeeld de vraag ‘Ik ben net 18, hoe zit het dan voor mij’? Ook wij hebben deze vragen en zullen na overleg met de Gemeente hier hopelijk meer antwoorden op hebben.

[BEDANK BERICHT OPGESTELD VOOR NIEUWE MAATREGELEN]

Beste klanten,

Wat leven we in een aparte situatie, en wat treft het zo ontzettend veel levens. Waar ons bedrijf op het punt stond om uit te breiden, waar al onze docenten gefocust waren op groei en vooruitgang, staat voor ons gevoel de wereld nu stil.

Ook wij houden vast aan alle genomen maatregelen en zitten met gespitste oren te wachten op dat nieuws dat iedereen wil horen. Dat goede nieuws, dat er grip is, enige vastigheid. Dat regels versoepeld mogen worden en dat het gevoel van stilstand een beetje wegvaagt.

Wanneer de situatie het raarst is leer je hoe belangrijk menselijkheid is. Eenmaal vier weken verder, kijk ik als eigenaar van Fresh Label Studios met een waanzinnige trots naar de medewerkers. Geen seconde is er gewacht om keuzes te maken. Ondernemen, plannen, uitwerken… Dit zijn allemaal beslissingen die direct van kracht zijn gegaan. We verzorgden de afgelopen maand 56 LIVE-lessen. We hebben 36 Video-lessen verstuurd. We hebben de studio in Heythuysen voorzien van kleine verbeteringen en aanpassingen. We creëerden 16 professionele dansvideo’s. We willen niet stilzitten, we willen kunnen doen waar we goed in zijn, en dat is dansen…

Beste klanten, we willen jullie zoveel als we kunnen voorzien van dans, op welke manier dan ook. Net als iedereen wachten wij op dat verlichtende bericht van grip. Tot die tijd zijn wij online te vinden, dagelijks. Dans met ons mee en leef een beetje op. Sta niet stil en beweeg.

We denken vooruit, en staan niet stil… nooit.

 

 

Fresh Label Studios

De Dansschool voor iedereen