‘De dansschool voor iedereen’

De laatste paar weken van het seizoen zijn dan echt begonnen. De hoogste tijd om ons aanbod te verspreiden! Bij dansschool Fresh Label Studios kun je terecht voor de leukste en meest energieke danslessen van de omgeving. Al sinds 2010 zijn wij actief in het geven van danslessen, coaching, mentale en lichamelijke training en het verbreden van je sociale kring.

 

In de afgelopen jaren hebben meer dan duizend leerlingen lessen gevolgd in onze studio. Naast de kennis en het plezier dat deze leerlingen hebben opgedaan hebben veel van hen zich tot een wedstrijdteam gevoegd. Hiermee zijn we onder andere afgereisd naar London, Glasgow, Bern, Antwerpen, Duitsland, Frankrijk en Polen.

 

Dansen begint met plezier, en dat vinden wij ook! Bij Fresh Label Studios vind je dagelijks lessen die ervoor zorgen dat je naast je wekelijkse of zelfs dagelijkse dosis dans, ook nog eens social bezig bent. Er wordt gelachen en gewerkt. Kortom, een gezonde en interessante sfeer is bij ons de sleutel tot succes. Je bevind je onder personen met dezelfde interesse als jij hebt, dit heeft geleid tot vele vriendschappen, iets dat wij als een unieke ‘extra’ zien bij Fresh Label Studios.

 

Dus ben jij opzoek naar een nieuwe sport of hobby? Wacht dan niet langer en maak gebruik van onze exclusieve acties. Volg GRATIS lessen in talloze dansstijlen en ervaar zelf of Fresh Label Studios jouw dansschool kan zijn.

 

Wij ontvangen je graag in zowel onze studio in Heythuysen als in Panningen!

 

Hopelijk tot gauw!

We are Fresh Label Studios