De afgelopen weken en in het speciaal, deze week zijn onze deelnemende teams van de Europese kampioenschappen hard aan het werk! Aanstaande vrijdag is het zover. De start van het EK 2018! En ook wij zijn opnieuw aanwezig om onszelf te mogen meten met groepen afkomstig uit heel Europa.

Dit jaar zullen we met 3 teams en verschillende Duo’s afreizen naar ‘Kalkar – Duitsland’, om mee te doen aan de kwalificatie. Zo is het bijvoorbeeld de eerste keer voor het team ‘The Youngsters’ wat zo ook, ons nieuwste en jongste team is!

Het mag duidelijk zijn dat de teams samen met hun docenten kei hard aan het werk zijn om er het beste uit te halen. Al hun harde werk willen wij donderdag aan jullie laten zien in onze studio in Heythuysen! Daarom nodigen we bij deze iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn.

Alle teams zullen hier voor de eerste keer hun nieuwe ‘set’ laten zien. En jij kan hierbij zijn! Kom ook, en moedig de dansers aan vlak voordat een van de spannendste weekenden van het jaar 2018 voor hun van start zal gaan!

Hopelijk, tot donderdag!

We are Fresh Label Studios