Volgende week is het zover, de start van seizoen negen! Om dit seizoen direct dansend van start te laten gaan, bieden wij al onze bestaande en nieuwe dansleden twee weken lang GRATIS danslessen aan! Tijdens deze twee weken kun je zo veel lessen uitproberen als je zelf maar wil. Dit houdt in dat bestaande leden naast hun eigen les, een onbeperkt aantal lessen kunnen volgen. Nieuwe leden kunnen door deze actie makkelijk en toegankelijk kennismaken met ons aanbod en lesrooster.

Vlak voor de vakantie hebben wij onze website volledig onder handen genomen. Deze was destijds al direct klaar voor ons nieuwe seizoen! Op onze website vind je al onze algemene voorwaarden, actuele nieuwtjes, acties, informatie en lesroosters.

Tijdens de zomerstop hebben wij ook zeker niet stilgezeten! Een droom die wij al lange tijd hadden hebben wij uitgebouwd tot een tweede dansruimte bij onze locatie in Heythuysen. Tijdens de zomervakantie hebben wij flink de handen uit de mouwen gestoken, en wat zijn we trots op het eindresultaat. De nieuwe zaal die de naam ‘The Basement’ heeft is momenteel nog bedoeld als trainingsruimte voor dansers. Echter is het wel de bedoeling dat we in de loop van het negende dansseizoen lessen zullen gaan geven in deze nieuwe ruimte (zie foto’s).

Vanaf maandag is onze studio zowel in Heythuysen als in Panningen weer geopend om een start te maken aan dit negende seizoen. Onze docenten kunnen dan ook niet meer wachten om weer aan de slag te gaan.

Seizoen negen belooft een groot seizoen te worden voor de dansschool. Zo zullen er verschillende ‘audities’ plaatsvinden, hebben wij al vele boekingen gepland staan en zullen wij weer deelnemen aan vele activiteiten en wedstrijden. Ook zullen we in seizoen negen nieuwe docenten en dansstijlen verwelkomen bij Fresh Label Studios.

 

Kortom, dansen doe je bij ons.

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!