ROERMOND: DE LESSEN

Het begin is gezet! Al sinds de start van het nieuwe kalenderjaar zijn we begonnen met onze nieuwe lessen op onze nieuwe locatie in Roermond. We zijn hier gestart met de dansstijl waar onze dansschool landelijke bekendheid voor heeft gekregen, namelijk; HipHop.

Momenteel bieden wij op twee verschillende dagen, twee verschillende hiphop lessen aan. Zo vind je bij ons op dinsdag een Beginner/Intermediate niveau, en op woensdag een Beginner niveau.

 

ROERMOND: DE UITBREIDING

Waar we nu nog alleen Hiphop lessen aanbieden is ons plan groot. We hopen al in Februari meerdere stijlen in verschillende niveaus aan te kunnen bieden. Dit is natuurlijk afhankelijk van de vraag van onze leerlingen. Wij zijn daarom erg actief in het bijhouden van een ‘poll’ via ons Instagram kanaal waar leerlingen ons kunnen laten weten waar bepaalde interesses liggen.

We weten dat er veel vraag is naar het opstarten van een wedstrijd team. Dit zal dan ook een van onze eerste prioriteiten worden.

 

SAMENWERKING IL FIORE HEALTHCENTERS

Wij werken al enige tijd samen met ‘Il Fiore Healthcenters’. Onze connectie is gestart wanneer wij in Panningen zijn verhuisd naar de groepszaal van het grote sportcentrum. Wij vinden uitstraling, professionaliteit en groei erg belangrijk. Dit waren dan ook absolute raakvlakken met het sportcentrum. We zijn vereerd dat we onze samenwerking naar een nieuw level hebben kunnen brengen door een start te kunnen maken in de groepszaal van Roermond.

ALTIJD GRATIS + ONBEPERKT FITNESS

Vanwege onze samenwerking met Il Fiore Healthcenters mogen wij al onze leden in Roermond volledig onbeperkt en gratis Fitness aanbieden naast je dansabonnement. Het zit al bij de prijs inbegrepen er zijn dus geen extra kosten aan verbonden, bijna te mooi om maar te zijn, toch? Toch is het echt zo! Check onderstaande links voor de alle informatie over Il Fiore en hun openingstijden.

Website Il FioreLocatie Roermond

ROERMOND: DIT ZIJN WIJ!

Het enige dat wij willen, is dansen! Wij willen meer publiek bereiken met hetgeen waar wij goed in zijn en misschien nog wel belangrijker, wat wij leuk vinden! Bij Fresh Label Studios volg je ten alle tijden professionele lessen van professionele docenten. Een Les gecreëerd voor iedereen met de perfecte dosis plezier, kennis en groei. Kijk hieronder naar enkele video’s die onze uitstraling als studio beargumenteren en hopelijk ontvangen we jou binnenkort voor een geheel gratis en vrijblijvende proefles bij onze compleet nieuwe locatie, Roermond!

HIER ZIJN WIJ TE VINDEN

Fresh Label Studios: Roermond

De dansschool is makkelijk bereikbaar met zowel de auto, als het openbaar vervoer of te voet. Vanuit het station is het nog geen 10 minuten lopen. Zo kan ik vanuit waar ik woon makkelijk en snel lessen volgen bij Fresh Label Studios in Roermond

Nina Gielen

Leerling

DANS NAAR BEKENDHEID

Recreatief dansen staat natuurlijk bovenaan bij Fresh Label Studios. We vinden het belangrijk dat jongeren, jeugd, kinderen en tieners zichzelf kunnen zijn, hun hobby kunnen beoefenen op een neutraal maar meedenkend niveau. Binnen Fresh Label Studios bieden we onze leerlingen ook meer aan dan enkel recreatief dansen. Het is bij ons ook mogelijk om te dansen op professioneel niveau.

Interesse / Gratis proefles / Vragen?

Stuur ons vijblijvend een bericht met uw vraag of interesse. Wij streven er naar uw bericht binnen 24 uur behandeld en beantwoord te hebben. Ons team staat ook altijd voor u klaar mocht u langs willen komen. Wij ontvangen u graag in onze studio. Hopelijk tot snel! 

Locatie