Kinderdans is voor iedereen!

Bij kinderdans leren kinderen vanaf 4 jaar hun aller eerste danspasjes. Dit doen we doormiddel van verschillende methodes zowel alleen, als met elkaar. Daarnaast leren ze dus ook hoe het is om samen bepaalde activiteiten te voldoen. Een extra leerfactor dus!

Muziek & Ritme

Muziek staat bij dansen natuurlijk voorop! Tijdens de kinderdans les leer je al heel veel over ritmes en het verschil hierin. Muziek zorgt altijd voor een vrolijk en dansend humeur en beïnvloed het plezier van het leren van dansbewegingen!

Een goede basis!

Tijdens de kinderdans lessen krijgen de leerlingen toemaken met verschillende dansstijlen. spelenderwijs krijgen de kinderen opdrachten die bepaalde dansstijlen vertegenwoordigen. Dit noemen we dan ook niet zomaar dé start voor een dansende sport!

Al sinds de start van onze studio (2010) verzorgen wij wekelijks op zaterdagochtend Kinderdans lessen. De Kinderdans les is dan ook een ‘basis’ dansstijl. Tijdens de les waar leerlingen vanaf 4 jaar welkom zijn leren de kindjes hun eerste danspassen. Ze leren spelenderwijs hoe je kunt bewegen op muziek. Door verschillende lesgeef methodes krijgen ze te maken met verschillende dansstijlen die ervoor zorgen dat er een goede basis gelegd wordt. Maar dat is nog niet alles… Bij kinderdans leren veel kinderen voor de eerste keer om samen te werken. Door het contact met andere kinderen stimuleert dit ook de sociale bevordering. En het beste van alles… Alles gebeurt natuurlijk in combinatie met muziek. Kinderdans is om al deze redenen dan ook de basis voor iedere beginnende jonge danser.

GEEF JE OP VOOR EEN GRATIS PROEFLES

.

13 + 3 =

INFORMATIE.

Momenteel hebben we genoeg aanmeldingen voor de proeflessen die zullen starten op zaterdag 22 Juni.

We organiseren 3 gratis proeflessen zodat alle nieuwe leden de les geheel gratis en vrijblijvend uit kunnen proberen.

Na de zomervakantie zal de les  iedere week plaatsvinden op zaterdagochtend zoals tijdens de 3 proeflessen.

Geef je op, of kom gezellig langs!