KERSTVAKANTIE BIJ FRESH LABEL STUDIOS

Vanaf Zondag 24 december tot en met Zondag 7 januari zullen wij gesloten zijn vanwege de jaarlijkse kerstvakantie. Gedurende deze twee weken zullen alle reguliere lessen komen te vervallen en zullen wij ons gaan richten op het nieuwe jaar!

2017 was een groot jaar voor Fresh Label Studios. Waar wij onze lessen hebben kunnen uitbreiden naar verschillende stijlen en nieuwe docenten, zijn we ook ver gekomen met onze nieuwe locatie in Panningen. Ook hebben we onze Breakdance lessen compleet vernieuwd waardoor leerlingen een erg snelle groei waarborgen.

Uiteraard kunnen de tweemaal Zilver tijdens de Wereldkampioenschappen niet vergeten worden. Maar misschien nog wel belangrijker; 2017 was een jaar waarin we veel nieuwe dansers hebben mogen verwelkomen en hebben mogen laten genieten van hetgeen dat wij het liefste doen, dansen!

BELANGRIJKE DATUMS 2018

Er zijn al een paar datums bij ons bekend die we via deze weg aan jullie kenbaar willen maken. De datums zijn tot nu toe allen gericht op voorstellingen die wij zullen organiseren.

17 MAART   –      THE OUR SEASON                  

VOORSTELLING MET HOOG NIVEAU

 

23 JUNI    –      EINDVOORSTELLING              

JAARLIJKSE THEMAVOORSTELLING

 

17 NOVEMBER    –      HOME                                    

ONZE EERSTE VOORSTELLING MET SCRIPT

THEMAWEEK ALS AFSLUITING

Om het jaar op een leuke, innoverende en passende manier af te sluiten zullen alle lessen volgende week een lichte ‘touch’ krijgen. Omdat de kerst nadert en we de laatste lessen van het jaar 2017 zullen geven, gaan we ervoor zorgen dat we het dansjaar op een speciale manier sluiten. Het rooster hiervan en wat er precies anders zal zijn, is vanaf donderdag te vinden op onze website.

LEUK NIEUWS BREAKDANCE & MODERN

Naast al onze successen in de ‘HipHop’ scene, zullen we in 2018 ook veel aandacht gaan besteden aan het behalen van kwalificaties voor onze stijlen ‘Breakdance’ en ‘Modern’. Onze docenten hebben zich de afgelopen maanden erg gericht op het verbreden van hun kennis en voeren dit op een uitmuntende manier door op hun leerlingen. Tijd om een stapje verder te gaan!

WEBSITE & SOCIAL MEDIA

Zoals al vaker is bekendgemaakt zijn wij erg actief met het verspreiden van nieuwtjes via onze ‘Social Media’ kanalen (Facebook & Instagram) en website. Wij doen dit wekelijks een aantal keer om zo iedereen betrokken te houden. Daarnaast vinden wij het leuk om te delen wat er zich binnen de studiomuren afspeelt! Wij raden iedereen dan ook aan deze kanalen en website in de gaten te houden.

Namens al onze docenten willen wij iedereen alvast een aantal heerlijke kerstdagen wensen en uiteraard ook een voorspoedig, gelukkig en vol met dansen gevuld 2018!

We are Fresh Label Studios