Beste danser en ouder/verzorger.

Het nieuwe jaar is al even van start gegaan en zo ook de danslessen bij Fresh Label Studios. We zijn super enthousiast over alle evenementen en shows die we dit jaar weer mogen plannen. Te beginnen met onze geheel nieuwe show op vrijdag 15 maart: HOME!

Een dansvoorstelling die draait om verhalen van leerlingen en docenten. Een vloeiende dansshow die onderwerpen aansnijdt doormiddel van dans en muziek. We hebben wederom gekozen voor een ‘aaneen lopende’ show om zo het kijkgenot te vergroten. Daarnaast zal dit de eerste dansvoorstelling worden die wij organiseren waar dansstijlen gecombineerd worden. Deze extra uitdaging zorgt voor gezonde spanning en vernieuwing! Wij kunnen dan ook niet wachten om het resultaat aan het publiek te laten zien! Jullie zijn er toch zeker ook bij? Het belooft onze grootste ooit te worden!

Hierboven hebben wij alle informatie vermeld die betrekking heeft tot de show. Het is van groot belang dat alle dansers de datum van uiteraard de show als de generale repetities aanwezig zijn. Tijdens deze nieuwe show komt iedere danser veel vaker ‘on stage’. Wat inhoudt dat dit van tevoren goed geoefend moet worden. Wij proberen hier zowel in de lessen als tijdens de Generale repetitie aandacht aan te besteden.

We wensen iedereen veel plezier en succes met alle voorbereidingen. We kunnen niet wachten om het geheel te zien tijdens de eerste generale repetitie!

KLIK HIER VOOR DE PDF/PRINTBARE VERSIE VAN DIT BERICHT