DE COMPLEET NIEUWE MEENEEM-WEEK!

Volgende week vragen we jou om een van je vrienden of vriendinnen mee te nemen naar jouw dansles. De hele week staat namelijk in het teken van; dansen met nieuwe mensen. Daarnaast kun je volgende week niet alleen jouw vaste dansles, maar alle andere danslessen volgen. De hoogste tijd dus om een nieuwe dansstijl uit te gaan proberen.

De actie geld voor al onze dansers van maandag 13 tot zondag 19 November.

  • GRATIS ONBEPERKT LESSEN
  • GRATIS INSCHRIJVEN VAN NIEUWE LEDEN
  • GRATIS LESSEN VOOR NIEUWE LEDEN

DATUM NIEUWE SHOW HOME BEVESTIGD!

De datum voor ons allereerste verhaal staat vast. Op zaterdag 17 Maart zullen wij voor de eerste keer een show laten zien die gebaseerd is op een door ons geschreven script. Hier zullen alle genodigde dansers op hoog niveau aan deelnemen om zo eens iets compleet nieuws te laten zien. Er wordt een verhaal getoond waar niet alleen dans, maar muziek, toneel en show ook centraal staan. Tickets voor deze show zijn vanaf 1 December verkrijgbaar bij de studio.

BREAKDANCE GROOT SUCCES!

Vanaf de start van dit seizoen hebben we onze Breakdance lessen ‘flink onder handen genomen’. En met succes! De leerlingen groeien extra snel waardoor de grootte van de groep, de betrokkenheid en de energie flink is toegenomen. Wij zijn dan ook trots op ons eigen gecreëerde concept waar leerlingen niet van één, maar liefst van drie docenten tegelijk les krijgen.

AANMELDEN DUOS

Ja hoor, het kan weer! Afgelopen week hebben we een bericht op onze website gezet waar mensen zich kunnen aanmelden als Duo. Wij willen dan ook iedereen attenderen op deze leerzame en unieke ervaring. Wil jij samen met de door jezelf gekozen danspartner deelnemen aan wedstrijden en shows voor gemiddeld zo’n duizend personen? Wacht dan niet langer en lees het bericht op onze website en geef je op!

AFRO KIDS LES!

De Afro Les op Donderdagavond wordt voor vele gezien als een van de leukste lessen van de week. Om die reden hebben we vorige maand besloten een extra ‘Afro les’ in te plannen, genaamd de ‘Afro Kids Class’. Hier kunnen jongere kinderen ook al genieten van de unieke en leerzame dansstijl die Youssra de leerlingen aanbiedt. Lijkt dit jou ook een leuke les of ken jij misschien iemand die dit zeker moet proberen? Kom dan iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00 naar Fresh Label Studios.

WEBSITE CONTINU GEUPDATED!

Nogmaals willen wij iedereen laten weten dat wij erg actief zijn in het verspreiden van nieuwtjes via onze website. Hier worden iedere week verschillende berichten op geplaatst die erg informatief kunnen zijn voor dansers en ouders/verzorgers. Wij raden dan ook aan bij vragen, onduidelijkheden of dergelijke ten alle tijden een kijkje te nemen op www.flstudios.nl