BINNEN DANSEN

Vol hoop hebben we gewacht op het nieuws dat we gisteren dan eindelijk in ontvangst hebben mogen nemen. Met alle uitgebreide toelichtingen vandaag mogen wij met zekerheid binnen starten vanaf woensdag 1 Juli. Dit houdt in dat we ons dansseizoen af kunnen ronden op de manier zoals het hoort. Vanaf Woensdag zullen wij ons volledige lesrooster zoals buiten ook al werd gegeven doorvoeren naar binnen. Ook onze locatie in Roermond gaat per direct open!

Het beste nieuws omtrent de maatregelen komt voor ons in het benut van de ruimte. Onze danszalen zijn uitgerust van aircosystemen en ventilatoren. Wij hoeven vanaf 1 Juli géén rekening te houden met de 1,5 meter maatregel tijdens de danslessen. Uiteraard zullen wij verder alle maatregelen in acht nemen die ons zijn opgelegd.

EINDE SEIZOEN 10

 Vanaf aankomende maandag (29 Juni) zullen wij starten met de feestelijke ‘OPEN DANS WEKEN’. Tijdens deze twee weken durende actie kunnen alle leden zoveel lessen nemen als ze zelf maar willen. Ook nieuwe leden zijn van harte welkom om zoveel danslessen uit te komen proberen als ze zelf willen. Als klap op de vuurpijl kunnen nieuwe leden zich in deze twee weken geheel gratis inschrijven als nieuw lid.

 Ná deze weken zullen wij ons gaan voorbereiden op voor ons het grootste seizoen tot nu toe, Seizoen 11! Wij zijn daarom gesloten van 13 Juli tot 23 Augustus.

START SEIZOEN 11 + OPEN DAG

 Op maandag 24 Augustus starten wij weer met ons vernieuwde lesrooster. We zijn achter de schermen nog bezig met veel veranderingen en aanpassingen maar kunnen wel al een paar leuke nieuwtjes met jullie delen.

  • Nieuwe locatie HERTEN direct open!
  • 3 Nieuwe docenten!
  • Meer dan 11 nieuwe danslessen!
  • En nog veel meer…

Wij zullen onze informatie omtrent het nieuwe dansseizoen in één keer bekend maken. Dit zal gebeuren in de weken voor de start van het nieuwe seizoen. 

Op 16 Augustus bestaan wij 10 jaar! Dit willen wij natuurlijk vieren en zullen dit doen doormiddel van een OPEN DAG op zondag 30 augustus. Binnenkort volgt hier meer informatie over!